Fişte takılı değilken otomatik olarak dengeli ya da tasarrufa atar kendisi. Fişteyken de oluyorsa bu durum, kendine yeni bir güç planı oluştur. Pildeyken...
Bir soru sormuşsun, doğru olan beklentine göre cevaplamak ama 4060 7840hs modeline bu paralar verilmez gibi geliyor bana. Hakkı maks. 38 diyim. Bu bütçenin...
Katılıyorum ama tek istisnası var. Gamepadle oynanan oyunlarda steamden açınca gamepad ayarı değişiyor. Öyle bir etkisi var. Buda ek bilgi olsun. Onun...
Rtx 4060 zaten en fazla o watt aralığına kadar çıkabiliyor, çünkü ihtiyaç duymuyor. Sizin laptopunuzla alakalı bir durum değil. Bende de 120 watt var ama 60...
Steam’e dışarıdan eklenen oyunlar kısayol mahiyetindedir hocam, başka bir espirisi yok. Nasıl masaüstüne epicten indirdiğin bir oyunun kısayolunu atıyorsun...
Hem fonksiyonel, hem de kaliteli olup da böyle görünüş olarak tarz duran çanta daha görmedim hayatımda. Biri olursa diğeri olmuyor illa, iki özelliği...
Nescafe expressi bile evde soğuk su + kahveyle kendim yapıp yanıma alıyorum ben, kaç yaşında insanım param da var Allaha şükür ama iki yudum şeye 45 lira...
https://www.ydsshop.com/yds-travel-canta-siyah-1784
İhtiyacım olsa hiç düşünmem bunu alırım. USB 3.0 bağlantı noktası bile koymuş adamlar, powerbanki koy...
Benim de bitecek az kaldı :/ Bizim bölgede en fazla 50mbps aktarım var, 350 TL ödüyordum superonline’a, şimdi 410 TL istiyor. 12 aydan başka da yapmıyorlar...
Sony, Nintendo'nun Super Mario'su varsa bizim de yerli ve milli Astronotumuz var! demiş olabilir.
Pardon bu başka bir şeydi :ROFLMAO:
Nintendo oyunlarının...