winox isimli üyenin son içerikleri

1. W

Samsung s24 için orijinal şarj aleti önerisi

Şimdi anladım satıcı otomatik değişiyormuş. Trendyol satıcısından alacağım. 2. El almıştım kablosu vs. yok eski kablomu kullanıyordum
  2. W

869 biri 869 diğeri 😬😬
  3. W

Tamam bunun siyahını alacağım 397tl gözüküyor. Şimdi bana bir siyah kablosu lazım
  4. W

Arkadaşlar samsung s24 düz modeli için 25w orjinal şarj aleti (adaptör ve kablo) arıyorum. Hepsiburada trendyol gibi yerlere baktım yorumlar korkuttu. Samsungun kendi sitesinde çok pahalı. Aranızda bir yerden alan memnun olan varsa önerebilir mi lütfen?
  5. W

25.5k ya Samsung s24 almak

Bir tanıdık, s24 den elinde olmamasından dolayı, onun başka bir tanıdığından 1 yıl garantili S24 aldım. 8/256. Dış aksesuarında hiçbir sorun yok. Yarın kargoya verilecek. 25.500 fiyatı sizce nasıl? Telefon bana geldikten sonra nelerine bakayım kontrol için? Telefondan çok anlamıyorum.
  6. W

5060 dan görüntü gelmiyor

monitör açılmadan yapabiliyor muyum o ayarı?
  7. W

5060 dan görüntü gelmiyor

arkadaşıma Media Markt dan hazır sistem ve monitör aldık monitörün içinden çıkan display port u taktığımızda görüntü gelmiyor HDMI-2 sinyal yok yazıyor. Sebebi nedir monitör : Asus vg259QL5a sorun içinden çıkan kablo olabilir mi biraz eski model olabilir?
  8. W

Bilgisayarımı satacağım ama bu şekilde satmak riskli mi?

arkadaşlar bilgisayarımı 19k ya koydum arkadaş sabah sadece kasaya 14k ya anlaşalım askerim izine geldim eşime alacağım dedi. Bende set bozuluyor maalesef 19k ya tam set satıyorum dedim. şimdi 50 Euro- 24 ayar 1 gram altın ve + nakit ile 19k ya almak istiyor. nasıl davranmalıyım Euro ve altını...
  9. W

Sizce bu bilgisayar kaça gider?

10100f 3.60hz r5 230 2gb 1tb harddisk 250gb SSD sata 8gb tam 2660mhz ddr4 Asus prime h410m-f anakart 75hz 1920x1080 monitör Dostlar bu özellikte bi bilgisayar var esnafa ne kadar sahibinden de ne kadara satılır? Cevaplarsanız sevinirim.
  10. W

Giis seviye elektrikli scooter onerisi

Selamlar, yeni gördüm bende giriş seviyesi e-scooter arıyorum sen ne yaptın aldın mı bir şey?
  11. W

30.000TL civarı elektrikli scooter önerisi

Hocam ne yaptın aldın mı?
  12. W

Havit gamenote h2002d kulaklıgına ekolayzer ayarı yapmak

havit gamenote h2002d kulaklıgı aldım ama cs2 oynarken silah sesleri çok kulagımı ağrıtıyor yani nasıl desem. Sesler güzel ama ekolayzer ayarı yapmak lazım internettekileri denedim ama sonuç hemen hemen aynı elinde fps oyunları için güzel bir ekolayzer ayarı olan varmıdır?
  13. W

Razer BlackShark V2 vs Corsair Void

Ağırlıklı olarak FPS oyuncusuyum. Ses kasmak çok önemli, 2 tane kulaklık beğendim. Bunlardan hangisini almalıyım? Sadece bu 2 seçeneğim var. [H3 id='Razer+BlackShark+V2+kablolu']Razer BlackShark V2 kablolu[/H3] [H3 id='Corsair+Void+kablolu.']Corsair Void kablolu.[/H3]
  14. W

Ucuz protein tozu önerisi

Dostlar protein tozu fiyatları ortada ve gerçekten marka olan (proteinocei, hiq, vs.) gibi markaları alacak durumum ne şuan ne de önümüzde ki dönemlerde var. Yemekler ile proteinimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama hep açığım kalıyor. Sizlere sorum trendyolda veya başka bir yerde daha uyguna ama...
  15. W

Masaüstü bilgisayarım ne kadar eder?

EKRAN KARTI= GTX 1660 SUPER 6GB 192 BIT PALİT İŞLEMCİ= RYZEN 5 5500 RAM= CORSAIR 8+8 16GB RAM 3200MHZ DDR4 M2 SSD 500GB HARDDİSK 1TB REDDRAGON K552 RED SWITCH KLAVYE RAMPAGE RM-K50 KULAKLIK HYPERX PULSEFİRE CORE MOUSE ASUS TUF VG24VQE 165HZ MONİTÖR BENQ 60HZ YAN MONİTÖR
Geri