kankam şöyle ekran gidiyor monitorumde displayport sinyal yok yazıyor sonrasında ekran gelmio ben de reset atıyorum bilgisayara ondan sonra driver falan olmuo oyun 10 fps oluo
ekran kartımdan mı bilmiyorum son günlerde lol oynadıgım sıralarda oyuna gırdıgımde oyun siyah ekran oluyor bazen ve ekran kartı sürücüm bilgisayardan siliniyor oyun 10 fps ye düşüyor ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz
6 aydır fitness yapıyorum boyum 179 kilom 72 estetik vücut için spor yapıyorum şu anda kullandığım programdan aldıgım verim düştü hangi programa geçicem bilmiyorum hocalar da cok umursamıyor beni bildiğiniz güzel program varsa atabilir misiniz
6 aydır fitness yapıyorum boyum 179 kilom 72 estetik vücut için spor yapıyorum şu anda kullandığım programdan aldıgım verim düştü hangi programa geçicem bilmiyorum hocalar da cok umursamıyor beni bildiğiniz güzel program varsa atabilir misiniz
excalıbur g770 1050 i5 9thgen 9300h 2.40ghz 24gb ram 500gb sata hdd 500gb sdd kingston 3.5 yıldır kullanılıyor laptop sizce kaça gider temiz sistem hiçbir problemi yok
excalıbur g770 1050 i5 9thgen 9300h 2.40ghz 24gb ram 500gb sata hdd 500gb sdd kingston 3.5 yıldır kullanılıyor sizce kaça gider temiz sistem hiçbir problemi yok