winphus4452 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ekran kartımda problem var galiba lütfen yardım edin

yapma be, üzüldüm neyse o zaman devam edicez bir süre daha bu ekran kartıyla
  2. W

valla şuana kadar hiç görmedim bir hata yazısı
  3. W

kankam şöyle ekran gidiyor monitorumde displayport sinyal yok yazıyor sonrasında ekran gelmio ben de reset atıyorum bilgisayara ondan sonra driver falan olmuo oyun 10 fps oluo
  4. W

rx6700xfx 10 gb
  5. W

ekran kartımdan mı bilmiyorum son günlerde lol oynadıgım sıralarda oyuna gırdıgımde oyun siyah ekran oluyor bazen ve ekran kartı sürücüm bilgisayardan siliniyor oyun 10 fps ye düşüyor ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz
  6. W

Fitness program önerisi lazım

6 aydır fitness yapıyorum boyum 179 kilom 72 estetik vücut için spor yapıyorum şu anda kullandığım programdan aldıgım verim düştü hangi programa geçicem bilmiyorum hocalar da cok umursamıyor beni bildiğiniz güzel program varsa atabilir misiniz
  7. W

Fitness program önerisi lazım

6 aydır fitness yapıyorum boyum 179 kilom 72 estetik vücut için spor yapıyorum şu anda kullandığım programdan aldıgım verim düştü hangi programa geçicem bilmiyorum hocalar da cok umursamıyor beni bildiğiniz güzel program varsa atabilir misiniz
  8. W

Çözüldü✓ Bu sistem kaca satilir

excalıbur g770 1050 i5 9thgen 9300h 2.40ghz 24gb ram 500gb sata hdd 500gb sdd kingston 3.5 yıldır kullanılıyor laptop sizce kaça gider temiz sistem hiçbir problemi yok
  9. W

Çözüldü✓ Bu laptop kaça satılır

excalıbur g770 1050 i5 9thgen 9300h 2.40ghz 24gb ram 500gb sata hdd 500gb sdd kingston 3.5 yıldır kullanılıyor sizce kaça gider temiz sistem hiçbir problemi yok
  10. W

Çözüldü✓ Bu soğutucu kasama sığar mı

arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/566623/thermalright-assassin-x-120-v2-plus-tl-c12rb-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bundan almayı dusunuyorum https://www.gencergaming.com/deepcool-cc560-siyah-600-w-atx-oyuncu-kasasi KASA da...
  11. W

Çözüldü✓ Sogutucu oneri lazim

Hocam bunun cift fanlisiyla tek fanlisinda cok fark var mi derece acisindan
  12. W

Hocam deepcool 560 cc kasam var sigar mi
  13. W

Tamam hocam arastiririm onu
  14. W

Ryzen 5 5600 1742656554 Bu arada sivi sogutucu daha mi mantikli ama butcem yok o kadar
  15. W

Merhabalar islemcim icin sogutucu alicam ama tam olarak bilmiyorum biraz cahilim buralarda bana onerebileceginiz 1000 tl civari kule tipi var mi
Geri