Ben termal macun değiştirmek için bilgisayarcıya götürdüm uğraşmamak için yanımda noctua marka macun ile gittim adam onu sıkmadı gitti adı belli olmayan bi macun sıktı asıl sorun bu macundan olabilir mi ona göre ilk iş macunu değiştircem
r5 5600 stok fan ile kullanıyorum boşta sıcaklık 60-65 arasında seyrederken rdr2 girdiğimde 88leri hatta 96 dereceyi gördü. Anakartım microatx b450m s2h bu anakarta uygun sıvı soğutucu önerisi yapabilecek var mıdır? Veya ne yapmam gerekiyor yardım lütfen
Merhabalar, dün bilgisayarımı termal değişimi için bilgisayarcıya götürdüm muhabbet ederken ram frekanslarımın tam değerini kullanamadığından bahsettim ve adam bios üzerinden birşeyler yaptı sonrasında eve geldiğimde sıcaklık değeri eski haline oranla 5 derece düşmüştü. 85 görüyordu değişim...
powercolor red devil 6700xt ekran kartım dün bir anda görüntüyü kesti ve amd sistem hatası uyarısı aldım akabinde ekran kartı tamamen gitti aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat üzerinde ünlem işareti var aktif değil sizce sorun yazılımsal mı donanımsal mı veya neyden kaynaklı ?
Not: overclock...
Selamlar,2 gün önce rust oynarken birden ekran gitti geri geldiğinde ise wattman hatası verdi. Dün yine rust oynuyordum aynı siyah ekran sorunu oldu PC’yi kapatıp açınca düzeldi bu sefer wattman uyarısını vermedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir ekran kartımdan mı yoksa başka donanımlardan mi...