bu işlemci güzel soğutma istiyor.Pearless assassin in yeterli geldiğini çok kişi söyledi.
Bende 9700x e arctic liquid freezer iii 360 taktım mükemmel.Şimdiye kadar en zorlandığı yerde bile 74-77 derecede tuttu geçmedi.
Normal gündelik oyunlarda 55-65 derecelerde dolanıyor zaten.alırsan tavsiye...
9700x kullanıyorum kesinlikle fps de x3d ye çok yakın + sı çekirdek .sadece soğutucu olarak bir tık kaliteli almanızı tavsiye ederim .105w a kadar güç çekebilir ısınması rahatsız edecek kadar olmasada ucuz soğutma kurtarmaz
lg leri çok araştırdım başta bende canlı gözüküyor ama tonlar sarıya yakındı ve Monitörü gidip yakından izlediğimde kesinlikle TUF vardı yanında görüntü gözle görülür Tuf daha iyiydi...
Psu ya da psu üstüne fan koydum ekran kartına hava versin diye. İkisinden birinden titreşim sesi geliyor. Kullandığınız pratik çözüm var mı. Basit kauçuk bant gibi parçalar koysam sıkıntı olur mu. Psu özellikle çok ısınır mı ya da yanma riski olur mu
Takip edin almak isteyenler bu itopya da sürekli indirme giriyor en az 3-4 kez gördüm bu fiyata. Anakart soğutma bloğunuz iyi değilse almayın çok ısınıyormuş. Onun haricinde f-p