WinTr isimli üyenin son içerikleri

1. W

RTX 5070 Ti Colorful İgame Ultra Oc Sff Alınır mı ?

Sen şekilli colorful u mu aldın 1785657861 Ben aldım 56k ya iade etmiştim artık hayırlısı indirimden 5070 aldım ben şimdilik cepte beni 2 sene götürür
  2. W

Ekran kartları zam yedi hep geçmiş olsun, stoklar bitti. Yenileri gelince de bir zam daha yer eyvah eyvah
  3. W

Hacı alacaksan ben sordum distribütör ler eylülden önce gelmez dediler, BattleAx felan kalmadı stok zaten.
  4. W

Ultra w yi niye satıyorsun daha iyi soğutması yok mu onun
  5. W

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Bu aorus da hot sıcaklık yine yüksek gösteriyor ama bilen var mı
  6. W

Mouse ve Mousepad Önerisi

Atk Dragonfly A9 plus
  7. W

Mousepad Seçeneklerim Hangisi???

Sky ı aldım artık bakalım inşallah hayırlısı 🤣
  8. W

❌İndirim Bitti! Goodram 1tb Gen5 M.2 SSD 7795tl !

Takip edin almak isteyenler bu itopya da sürekli indirme giriyor en az 3-4 kez gördüm bu fiyata. Anakart soğutma bloğunuz iyi değilse almayın çok ısınıyormuş. Onun haricinde f-p
  9. W

Mousepad Seçeneklerim Hangisi???

Atk Dragonfly A9 Air + kullanıyorum. Aşırı speed oynamıyorum. Hybrid speed yapmak istediğim güzel kayacak, kontrolde frenlemesi durması kolay olacak dengeli bir mousepad arıyorum. Aşırı cs oynamam. Arc raiders, valorant, rdr2 hikayeli AAA oyunlar mmo Dota hertürlü oynarım. Bu seçenekler...
  10. W

Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Hangisi Alınır ?

Tamam güzel dengeli duruyor 1785440103 Arc raiders felan da oynuyorum hızlanması da fena değildir inşallah
  11. W

Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Hangisi Alınır ?

Evet banada hybrid Bi mouse pad lazımdı. Sky mı alıyoruz şimdi. Birde hybrid olarak 90*40 cm önerisi olan var mı
  12. W

RTX 5070 Ti İçin 750w Psu Yeterli mi ?

9700xt ye 750w psu yetiyorsa, 5070 ti a hertürlü yeter bence
  13. W

eyvallah yani psu değiştirmeye gerek yok ozaman sağolun
  14. W

psu var zaten sessiz çalıştığı için almıştım sorun yaşamıyorum
  15. W

5070 ti için Bazı kullanıcılar 750 w Psu da sıkıntı yaşadıklarını yazmışlar ama anladığım kalitesiz PSU. https://www.hepsiburada.com/msi-mag-a750gls-pcie5-atx-v3-1-750w-pcie-5-1-ready-80-gold-power-supply-pm-HBC0000ALHAC6 kullandığım model bu 12 pin kablosu 450W güce sahip . ryzen 7 9700x var...
Geri