çalışıyor şuan bende kullaniyorum bu anakartı ama alma tavsiye etmem ben vaktinde ryzen 1200 vardi o yüzden bu anakarti almiştim bütcen yoksa al varsa aman bulaşma
km kaç reis bende başlangıç olarak rs200 aldım güzel motorda km önemli 30 binden sonra fabrika bile garanti vermiyor
1714930392
ek olarak asla ama asla satamıyacağin malı alma
konuyla alakası yok ama benim işlemci de 5600 oc yok orjinal halinde 4.17. 4.25 takılıyor boşta 4.07 4.08 stabil bende mi gariplik var sadece kule tipi sogutucu var soguk olmasıyla alakası olabilir mi bu hızlada takılması için sen oc yaptım 4450 diyince şaşırdım
görünüş kalıp olarak rs200 den zayıf parça derdin olur ve daha pahalı trafik önemli değil ki bi viraj alamazsın kayar motor pat hasar geçen kırmızı ışıkta beklerken arkadan araba vurdu bana çok hasar yok ama hasar oluştu 2 hafta öncede dükkanın önünde park halinde arka reflöktörü söktü başka...
bende 2022 rs200 var ara sıra ışık yakma sıkıntısı oluyo geçiyor o da onun dışınya yapılı kilolu motor dışardan 200 değil 600 cc gibi duruyor ışıklarda dikkat cekiyor fiyat olarakta makul bence rs200 kullan biri olarak söylüyorum