wiromena isimli üyenin son içerikleri

1. W

Bu Monitörün Sorunu Nedir?

Acer Nitro VG240YSbmiipx 165hz Monitor ekranında rahatsız edici şeyler çıkmaya başladı bu sorun nedir ve nasıl çözülür 2023 yılında almıştım çok eski değil zaten yatay cizgiler de çıkmaya başlamıştı.
  2. W

Pc den gelen tınk sesi

Bu ses bir sorunu işaret ediyor mu? https://we.tl/t-cAr5OfkxOi 1699784251 Ses
  3. W

Acer Nitro VG240ys bozuk görüntü

Mönitorde bazen böyle görüntü bozulmaları oluyor monitorden çatırtı sesleri geliyor. Sanırım bu ekran kartının diğer DP girişlerine takınca oluyor. Sorunun sebebi nedir?
  4. W

Power Boost PSU'ya da Corsair PSU kullanmak

Ben hazır sistem aldım. İçinde Power Boost 500W Quark var eski sistemimde Corsair VS 600 var 5 yıllık sizce hangisini kullanmalıyım? Eski sistemimde anakart yanmıştı o yüzden güvenemiyorum. Corsair VS 600 PSU içini açmayı denedim temizlemek için başaramadım.
  5. W

500 TL'ye klavye önerisi.

bu olabilir belki
  6. W

Fiyat performans Mouse önerisi

Bunlar en çok satan mouseler
  7. W

GeForce Experience oyun içi yer paylaşımı sorunu

Sürücüler güncel mi
  8. W

Bu PC Ne Kadar Eder Yorumlarınızı Bekliyorum

Sanırım en az 15 en fazla 17 bin
  9. W

400-500 tl hoparlör önerisi

sanırım sizin için en uygun haporlor bu oyuncular için ve insanlar en çok bunu tercih etmiş
  10. W

Ekrankartım ısınıyor

Yaz ayında olduğumuz için normal bence
  11. W

Yeni powerboost yada eski corsair güç kaynağı

Ben hazır sistem aldım içinde power boost 500w quark var. Eski sistemimde 5 yıllık corsair vs600 psu var corsair çalışıyor ama eski sistemimin anakart yanmıştı oyuzden güvenemiyorum hangisini kullanmalıyım.
  12. W

sinerji eien Hazır sistem alınır mı

sinerji eien ryzen 5 4500 16gb 500gb nvme m.2 ssd rtx3050 12bin tl Alınır mı
Geri