wisaoi isimli üyenin son içerikleri

1. W

Incehesap Karne Kampanyası

Ya harbi boykot edilse 1 kere alışveriş yaptım onda da pişman oldum zaten.
  2. W

🔥İndirim Meyer Gaming Kurban Bayramı İndirimleri

Aynen aynen geldi wraith calisanı
  3. W

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Rezalet site. Teknik servislerine yeni aldigim IEM kulaklığı gönderdim kulak kirli ve kıllı geldi. THH gidince iade yaptılar anca.
  4. W

Yardım Asus İade Kampanyası

Bir de siz nerden takip ediyorsunuz ben profilime basıyorum herhangi bir başvurunuz yok diyor.
  5. W

Anlıyorum hocam insana koyuyor kandırılmış gibi hissetmek. Bazı kişiler aracı satıcıyla iletişime geçip almışlar örneğin incehesaptan aldıysanız onlara bir ulaşın
  6. W

Başvuru durumunuzu kontrol ettiniz mi 4 aşamadan oluşuyor
  7. W

🔥İndirim Claw's Prism 6w Ses Kontrolcülü Rgb Soundbar 679tl

Hocam bu nasıl https://app.hb.biz/h70PzOah61WK
  8. W

🔥İndirim Xiaomi 10000 Mah 22.5w Powerbank 699₺

Nerde hocam 999 bulamadım ben 10k lık var 999 a
  9. W

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Bir sorun var galiba ama temmuza kadar başvuru var düzeltirler galiba zamanla 1778681500 Şansıma bana defolu ürün geldi birde...
  10. W

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Niye ki ibanla geri ödeme yapıyor normalde 1778681120 Hocam konuyu anlamadım. Asus TR ibanlarına cashback yapamıyor mu yani. O halde cashback yalan oluyor
  11. W

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Kod paylaşında daha fazla iade kazanalım benim ürün akşam geliyor kod sallarım.
  12. W

🔥İndirim Hepsiburada'da Lego Ürünlerine %20 İndirim

Şişirme indirim arkadaşlar fiyatların çoğu amazonla aynı şuan
  13. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

aynen 1500 cashback ile 4500 oluyor aldım gitti bende. redragon usas k553 blue switchden geçicem kafam şişti dakditoladn
  14. W

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Geri Ödeme Kampanyası ba;ka kampanyalar birleştirilemez yazıyor ancak yine de aldım ben 1500 düşse bile 4500 iyi fiyat.
  15. W

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Şans o kadar yüksek bir yüzdeye sahip değil. Pixel refresh yaparsanız sürekli parlaklık tabii azalır monitörü stand by da bırakacaksınız.
Geri