wisaoi isimli üyenin son içerikleri

1. W

🔥İndirim Meyer Gaming Kurban Bayramı İndirimleri

Aynen aynen geldi wraith calisanı
  2. W

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Rezalet site. Teknik servislerine yeni aldigim IEM kulaklığı gönderdim kulak kirli ve kıllı geldi. THH gidince iade yaptılar anca.
  3. W

Yardım Asus İade Kampanyası

Bir de siz nerden takip ediyorsunuz ben profilime basıyorum herhangi bir başvurunuz yok diyor.
  4. W

Anlıyorum hocam insana koyuyor kandırılmış gibi hissetmek. Bazı kişiler aracı satıcıyla iletişime geçip almışlar örneğin incehesaptan aldıysanız onlara bir ulaşın
  5. W

Başvuru durumunuzu kontrol ettiniz mi 4 aşamadan oluşuyor
  6. W

🔥İndirim Claw's Prism 6w Ses Kontrolcülü Rgb Soundbar 679tl

Hocam bu nasıl https://app.hb.biz/h70PzOah61WK
  7. W

🔥İndirim Xiaomi 10000 Mah 22.5w Powerbank 699₺

Nerde hocam 999 bulamadım ben 10k lık var 999 a
  8. W

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Bir sorun var galiba ama temmuza kadar başvuru var düzeltirler galiba zamanla 1778681500 Şansıma bana defolu ürün geldi birde...
  9. W

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Niye ki ibanla geri ödeme yapıyor normalde 1778681120 Hocam konuyu anlamadım. Asus TR ibanlarına cashback yapamıyor mu yani. O halde cashback yalan oluyor
  10. W

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Kod paylaşında daha fazla iade kazanalım benim ürün akşam geliyor kod sallarım.
  11. W

🔥İndirim Hepsiburada'da Lego Ürünlerine %20 İndirim

Şişirme indirim arkadaşlar fiyatların çoğu amazonla aynı şuan
  12. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

aynen 1500 cashback ile 4500 oluyor aldım gitti bende. redragon usas k553 blue switchden geçicem kafam şişti dakditoladn
  13. W

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Geri Ödeme Kampanyası ba;ka kampanyalar birleştirilemez yazıyor ancak yine de aldım ben 1500 düşse bile 4500 iyi fiyat.
  14. W

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Şans o kadar yüksek bir yüzdeye sahip değil. Pixel refresh yaparsanız sürekli parlaklık tabii azalır monitörü stand by da bırakacaksınız.
  15. W

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

Butçe? 1778261077 Arkadaş yanlış kullanmış galiba. Olede sarı bez sürüp çizilmemesini beklememek gibi bir şey. Uzun uzun teknik sebeplerini anlatırdım da boşver OLED iyidir. Sadece biraz şans ve kalite kontrolü güven veren firmadan almaktır.
Geri