Bu gamepad mortal kombat oyunları ve diğer dövüş oyunları için iyi mi? Tetik tuşları tepkisel mi? Xbox 9 nesil ile sıkıntılar yaşıyoruz. Zira, tetik tuşuna...
Aldım ve bununla sistem kurdum. Dikkatimi çekenleri yazayım.
Çok hafif. Belli ki, soğutucusu tam limitlerde. İnternette testlere bakın. 850W 80+ Gold güç...
4 adet almıştım; boyutunu okuyunca geri iade ettim. 10 santim çok kısa; masa ve makine kablolarını sabitlemek için kullanacaktım. Masamın demirleri bile 10...
Ekran kaydı alamıyorsun.
Büyüteç açamıyorsun.
türkçe narrator yok.
Nasıl bir DRM varsa artık, her şeyi engelliyor. Sevinmiştim, gözü az gören için ayarlar...
Rezalet pil ömrü var. 4 saat. ANC açıkken daha da düşüyor. Her bir tomurcukta 30mah pil olduğunu düşünün. Bir de yıpranma payını düşünün. 1 sene sonra 3...
1299TL
1760217930
1 tane beyaz sıfır xbox 9. nesil garantili ve 1 tane de garantiye gidip değişecek pembe 9. nesil gamepad var. Dövüş oyunlarında X-ray RT...
Klavye ile yazı yazarken bile rezonans açıkçahissediliyor ve ellerinizin hareketi sırasında kollarınızın hafif kas hareketleri bile masayı sallıyor. Hayvani...
17000 TL'ye bundan daha performanslı ve ekranı da kaliteli matebook laptoplar var. 8gb bu tablette yaptığınız her şeyi yapmanızı sağlar. Üstelik çok...
Ceramical masalardan uzak durun. Aşırı sallanıyor ve suntası dandik. Şu an o masayı kullanıyorum. 160cm olan modeli. Kardeşimde de 140cm olan modeli var. O...
Hiçbir kupon paylaşmamışsınız; indirimler zaten görünmüyor. Sayfada 20 TL bir kupon var, fiyatı 54. 000 TL. Ana kartının yanma riski olan ve yeni olup...