ben razer blackshark v3x aldım.
Ses kalitesi daha iyi.
Mikrofon daha iyi.
Daha hafif.
daha az terletiyor.
Side tone daha iyi.
Uygulaması daha iyi.
EQ tepkisi daha iyi.
şarj ömrü düşük.
Paranız varsa, biraz daha koyun, başka bir masa alın.
Bu masa inanılmaz sallanıyor. Aynısını şu an kullanıyorum.
Duvara bir şeyler sabitlemedikçe, yanına bir şeyler sabitlemedikçe, masa inanılmaz sallanıyor. 9 şiddettinde deprem var anasını satayım.
geçenlerde aledım.
Ses seviye çok düşük.
Mikrofon yansıtma özelliğinde mikrofon sesi çok kısık.kulakları aşırı terletiyor.
mikrofon dip gürültüsü var.
uygulaması berbat. Hiç beğenmedim.
Kulaklığın kalitesi güzel olsa da, kulaklığın garip eksikleri var.
Sesin kısık ve boğuk olması çok kötü.
Daha önce yazdım. tam olarak anlaşılmamış sanırım. Bu gamepad malesef sorunlu. Macro tuşuna basmasanız da, kendi kendine makro atıyor. SOnrasında siz bir tuşa basınca duble click ve durmadan click yapıyor. Ayrıca, kendi kendine dövüş sırasında yaptığınız hareketleri macro olarak atıyor. Siz...
Sevgili Arkadaşlar, bence kesinlikle bu ürünü almayın. Ben aldım, kullandım; gayet kaliteli görünmekle birlikte kendi kendine kombo atıyor ya da çift kilit yapıyor. Durduk yere, birdenbire! Siz *Mortal Kombat*'ta dövüş yaparken birdenbire durduk yere tuşlara basmaya başlıyor ve gerçekten...
Sakın almayın. Satıcı MAK key gönderiyor. Office de, Wİndows da aynı. Ayrıca, iade edemiyorsunuz. Satıcı ne Whatsapp'dan, ne de Trendyol'dan cevap vermiyor.
uygulamanın ismi cammomille Güzel bir uygulama buldum, Türkçesi 'Papatya Çayı'. Lenovo'nun bu modeli, soğutma konusunda gerçekten on numara beş yıldız. Ben şu an kullanıyorum. Ancak en büyük handikapı ekranı. Ekranının sunduğu görsel kalite gerçekten çok güzel olsa da, 144 Hertz olarak...
Ben aldığım laptop'ı aldığım fiyata satacağım. 45.000 TL'ye satıyorum. Tavuk karası olduğu için ekran parlaklığı kısık geldi. Benim gözüm 600nit'de bile zorlanırken, ne akla kulluk aldığımı anlayamadım. Laptop'da sorun yok. Garantisini uzatmadım. Ölü pixel tespit edemedik. Ekranda bulutlanma ve...
Ben aldığım laptop'ı aldığım fiyata satacağım. 45.000 TL'ye satıyorum. Tavuk karası olduğu için ekran parlaklığı kısık geldi. Benim gözüm 600nit'de bile zorlanırken, ne akla kulluk aldığımı anlayamadım. Laptop'da sorun yok. Garantisini uzatmadım. Ölü pixel tespit edemedik. Ekranda bulutlanma ve...
Canım kardeşim, neyi savunuyorsunuz?
1080p 25ms 144hz normal mi Allah aşkına?
40 FPS ghosting olmaksızın.
60 FPS orta seviye ghosting ile.
144 FPS inanılmas ghosting ile çalışan bir paneli mi savunmaktasınız?
Ortalama ve vasat bir panel dahi 6ms. Buna rağmen adamlar ucuzun da ucuzuna kaçıp, size...