Arkadaşlar pasaport için çekildiğim fotoğrafı vize için de kullanabilir miyim? Fotoğrafı 4 ay önce pasaport için kullandım aynı fotoğrafı vizeye de verebilir miyim sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar Lenovo laptopumda FM22 oynayacağım. Pil tasarrufu modunda veya şarja takılı halde oynamanın yararı/zararı var mıdır? Zaten işlemcimi yoracak performans isteyen bir oyun değil fakat batarya sağlığı ve uzun vadede pil ömründe bir sorun çıkmaması için nasıl oynamalıyım? Bilgisayar...
Bütçem 250-300 TL. Bana bir bluetooth kulaklık tavsiye eder misiniz, sizce hangi marka model kablosuz kulaklıklar iyidir? Genelde müzik ve telefon konuşması için kullanacağım, oyun oynamıyorum.
Lenovo V15 G2 ALC 82KD0037TX Ryzen 7-5700U 8 GB 512 GB SSD 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar
Yarın bunu alacağım büyük ihtimalle. Bu özellikler modern 14ten de iyi midir?
Oynayacağım basit oyunlar ve gündelik işlerim için ekran kartlı bir laptopa daha fazla para vermeme gerek olur mu yoksa ekran kartı yerine daha hızlı güçlü bir işlemci mi tercih etmeliyim?
8-10K arası düşünüyorum. Gerekirse 300-500 daha da ekleyebilirim. Genellikle iş ve okul için kullanacağım, çok güç isteyen oyunlar oynamıyorum büyük ihtimalle fm22 veya belki lol oynarım arada sırada.
Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD
Bu laptopu kullanan veya bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Kronik bir ışık sızma sorunu vs var mı, genelde iş, okul amaçlı kullanacağım ama fm22 de oynamayı düşünüyorum. Bu laptopu tavsiye eder misiniz?
Alternatif olarak MSI Modern...
Daha önce hiç laptop kullanmadığım için hiç anlamıyorum özelliklerinden ve markalarından. Birkaç arkadaşım lenovo mu msi mı sorusuna msi marka olarak lenovodan daha iyi ve kaliteli diyorlar. 500 tl daha verip msi al falan dediler. Bunun geçerli bir sebebi var mı acaba yoksa sadece böyle bir algı...
Yani o zaman anladığım kadarıyla 3ü arasında bir sıralama yapacak olsak 1- lenovo 2- huawei 3- msi şeklinde mi olur? Dediğim gibi genelde internet sitelerinde ofis programlarında iş ve okul için kullanacağım. Ama almışken en azından basit bi oyun da yüklerim arada zaman geçiririm diye düşündüm...