Wistful isimli üyenin son içerikleri

1. W

1000-2000 TL arası mousped önerisi

Yazdığım bütçede mouspad almayı düşünüyorum. 50x50 veya benzer boyutlarda FPS oyunları oynuyorum genellikle Valo, hybrid 50 speed 50 control öneriyorlar sizin önerini ve tavsiyeniz nedir.
  2. W

Hangi mouse almalıyım 1k-3k civarı?

Aklımda r1 pro ve Fantech helios 2 var. Fantech'in pro ve pro s modeli arasında fark yoksa fazla vermek istemiyorum. -Genellikle claw tutuşu. -15-20 cm el. Kaliteli olsun uzun zaman olsun FPS oyunları oynayacağım. Başka model düşünüyorsanız sebepleriye söylerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  3. W

T300 mü, t248 mi yoksa moza r3 ?

Moza shifteri pahalı olduğundan o kadar veremem başka 3-5 k ya alternatif shifter logitech vs. varmı thusmasterin -s vitesi uyumlu olurmu?
  4. W

T300 mü, t248 mi yoksa moza r3 ?

T300 mü, T248 mi yoksa moza R3? Direksiyon seti almayı düşünüyorum yurt dışından getireceğim, neredeyse aynı fiyatları. Moza'ya debriyaj ve vites almam lazım. Aralarında kaldım; daha çok zevk için Asetto, ETS ve başka popüler oyunları oynarım. (zevk için arkadaşlarla vs.) Ama bir kere alıp...
  5. W

Çözüldü✓ ATK Dragonfly A9 Plus mu yoksa VXE R1 Pro hangisini almam gerek ?

ATK Dragonfly A9 Plus mu yoksa VXE R1 Pro mu elim küçük ve daha çok Fps oyuncusuyum hangisini önerirsiniz ve neden ?
Geri