Arkadaslar lenovo ideapad gaming 3 laptop var
Ve wifi ile baglaniyor ama internet cokk yavas calisio gercekten bisi indirince asiri yavas oluo wifi bunu nasil kabolu yaparim modeme baglarim direk pc deki internet girisi yeride yok nasil yapicam
Düne kadar boyle bir problemim yoktu aciyorum pc yi aciliyor sifre giriyorum sonra max 2 dk sonra kendiliginden yeniden baslatiliyor
Gtx1050ti turbox b85 anakart i3 4.nesil 500gb ssd sifir 100 sagligi
Hocam 10k butce ile ekran karti islemci anakart ssd alacagim monitor haric hersey yani ama yuksek bisey olmasina gerek yok kardesim icin topluycagim kendisi 5.sinifa gidiyor yani
amd veya intel kasa toplamak istiyorum anakart ve islemci onerisi verirmisiniz ssd var elimde uygun bisey olsa iyi olur oyun oynarim genelde cs fln intel pc toplamistim ama amd hakkinda hicbisey bilmiyorum
lenovo 3.0 2tb usb bellek
1731503250
Ne yapmaliyim nasi kullanabilirim veya ssd almammi gerekiyor yeni pc topladim kardesime onun icin turbox b85 anakart gtx1050ti i3.4nesil 350w psu var ne onerirsiniz
Harddiskim bozuldu yeni ssd falanda cok pahalı o kadar param yok şuanda elimde 2tb flash bellek var sanki harddiskmis gibi fln kullanabilirmiyim flashi
Merhabalar turbox b85 anakart gtx1050 ti ekran kartı i3 4.nesil işlemci 8gb ramim var az yer kaplayan duzgun hikayeli oyun onerisi verirmisiniz yüksek fps istemiyorum donmasın akıcı şekilde oynamak istiyorum anakart veya islemci öneriniz varsa soyleyebilirsiniz