5070ti olan modelede 2 farklı işlemci opsiyonu var Ryzen 9 9955HX ve Ryzen 9 9955HX3D, 3D versiyonla aralarında 9000TL fark var sizce sırf işlemci farkı için bu paraya değer mi yoksa bu paraya aradaki farka değmez mi yardımcı olursanız sevinirim. İsteyenler için ikisinin de linkini bırakıyorum...
Başlıkta yazıldığı gibi laptop bakıyorum bu bütçede rtx 4070 ve rtx 5060 laptoplar popüler gördüğüm kadarıyla ama 5060 sadece excalibur olduğundan dolayı pek yanaşmak istemedim açıkçası. Son olarak ram 32gb altında olmasın mümkünse
Başlıkta da yazdığı gibi üst sınır 3000 TL ye kadar güzel aktif gürültü engellemeli bir kulaklık almayı düşünüyorum piyasaya hakim değilim fazla yardım ederseniz sevinirim
Telefonu alalı 1 aydan fazla oldu optimizasyon süreci vs. ısınması normal diyordum ama özellikle aramalarda (görüntülü ya da normal) ısınmaya devam ediyor. İşlemci 45-55 derece arası olurken batarya 40 derecelerde geziyor ben de doğal olarak telefona zarar gelmesinden endişeleniyorum...
Arkadaşımın bilgisayarında normal driver kuruluyken bir sıkıntı yok lakin geforce experience'a nvidia hesabı ile giriş yapınca(giriş yapmadan önce olmuyor) ram kullanımı boştayken %80 civarına çıkıyor. (8GB ram) Bilgisayar özellikleri: lenovo loq laptop, ryzen 5 7640hs işlemci, 8gb ddr5 5600MHz...
Eski mesajları aktarmak için eski telefondan işlem başlatmak gerekiyor ama ekranı göremediğimiz için başlatamıyoruz. Mouse bağlasak bile ekran görünmediği için o da bir işe yaramıyor
Arkadaşımın telefonunun ekranı bozuk dokunmatik çalışıyor ama ekran görünmüyor (ses vs. açabiliyoruz rastgele tıklayarak) yeni telefonunda whatsapp'a bağlanmak için ekranı görmemiz lazım o yüzden çözüm önerilerinizi bekliyorum. Benim baktığım her yerde telefon ekranından da işlem yapmak...
Neden lenovo önerdiğinizi sorabilir miyim, ssd ve ram olarak aynı olmasına karşın 1000 TL fiyat farkı arada ve ekranın gecikme süresinin 35-40ms olduğunu söyleyenler var (kesin emin değilim bu konuda) son olarak da 95W 4050 olduğunu yazmışlar. Arkadaşım zamanında lenovodan çok çekmişti onun da...