Wixtry isimli üyenin son içerikleri

1. W

logitech g733 ve g pro x arasında kaldım

Hocam biri razer blackshark v2 pro daha iyi dedi sizce g pro x kablolu mu yoksa blackshark v2 pro kablosuz mu
  2. W

Çözüldü✓ Razer deathadder V3 pro VS Razer Viper V2 pro

hocam yaklaşık 1 aydır v3 pro kullanıyrum hiç sorun yaşmadım tek eleştireceğim konu dpi tuşunun altta olması onun dışında mousepd olmadan gayet iyi sorunuz olursa sorunuz lütfen
  3. W

logitech g733 ve g pro x arasında kaldım

bu kulaklıklardan hangisini tercih etmeliyim veya önerdiğiniz başka kulaklık var mıdır bütçe max 4500
  4. W

Valorantda 600 700 fps iken csde 300 390 fps bunun sebebi nedir

Hocam ikiside işlemci ürerine olduğundan sormuştum 1690175470 Hocam işlemci üzerine ikiside olunca o yüzden yazmıştım
  5. W

Valorantda 600 700 fps iken csde 300 390 fps bunun sebebi nedir

Ben valorantda en düşük ayarlarda 600 700 fps alıyorum ama cs de en 300 360 arası alıyorum sebebi nedir cs grafik ayarlarını nasil yapmalıyım Not cs 4.3 oynuyorum
  6. W

Logitech G G733 v Hyperx Cloud II 7.1 Wireless hangisi?

Hocam sağolun ben de logi g733 ile blackshark v2 pro arasında kalmıştım çok sağolun
  7. W

Logitech g733 mü Razer blackshark V2 PRO mu

Arkadaşlar merhaba ben kulaklık olarak 2 seçenek bıraktım ayrı bir mikrofonum olmadığı için kulaklık mikrofonunu kullanacağım ve fps oyunları oynuyacağım ve mouse ve klavyemde razer bu yüzden tek uygulamadan kontrol cazip geliyor ama logitech g733 çok seviyorum hangisini almalıyım
  8. W

Monitöre kablo bağlama

Sağolun hocam teşekkür ederim
  9. W

Monitöre kablo bağlama

Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın neden ikisinden birde bağlamıyoruz ekran kartından sadece ? monitör 280 hz dp dışında kablo 280 hz verdirmiyormuş
  10. W

Monitöre kablo bağlama

Rtx 4070 li bir sistemim var ve anakart ve ekran kartından sadece 1inden mi yoksa 2sinden birden mi kablo bağlamalıyım
  11. W

İ7 13700f rtx 4070 valorant kaç fps verir

Bilgisayrımda 2x8 16 gb 3200mhz cl 16 ram var i7 13700f ve rtx 4070 var valorant cs go kaç fps verir tahmini olarak
  12. W

Razer deatstalker v2 pro a harfi sorunu

Hocam ben razer deatstalker v2 pro ve deatrather v3 pro aldım mouse da sorun yok ama klavyede sadece a harfinde sorun var sorunda şu A harfine basınca 1 2 sn gecikme oluyor ve abuzer yazıyor yani ekstradan buzer var nasıl düzeltirim
  13. W

Razer deatstalker v2 pro a harfi sorunu

Hocam ben razer deatstalker v2 pro ve deatrather v3 pro aldım mouse da sorun yok ama klavyede sadece a harfinde sorun var sorunda şu A harfine basınca 1 2 sn gecikme oluyor ve abuzer yazıyor yani ekstradan buzer var nasıl düzeltirim
  14. W

27 inch ips panel monitör lazım oyun için

Hocam film falan izliyorum arada onun için
  15. W

27 inch ips panel monitör lazım oyun için

Merhabalar 27 inch ips panel valorant ve cs için monitör lazım önerileriniz var mı
Geri