Wizzyy isimli üyenin son içerikleri

1. Wizzyy

Valorant Sens Sorunu

aynen
  2. Wizzyy

Valorant Sens Sorunu

Eski mousem kabloluydu ve 0.6 sens 800 dpi kullanıyordum 1 hafta önce kablosuza geçtim ve arada çok fark var kablolu kullanan varsa kablosuz kullanmasını öneririm,asıl sorunum 0.6 dpi suan çok hızlı geliyor nasıl eski sens dpi uyumumu yakalayabilirim
  3. Wizzyy

Çözüldü✓ Dragonfly Atk A9 veya A9 Plus Alınır mı?

Sağolasın hocam :)
  4. Wizzyy

evet reis yanda hatta latest yazıyo 1782938312 reis aklımda hiç sorun kalmadı başlarda ethernet kullanmama rağmen bir çakışma oldu gibi ama sonra oda gitti eski mousem hem kablolu hem bunun 2 katı felan ağırlındaydı bunu geçince tüy gibi hissettirdi.Bağlantıyı yapamama sebebim hem mousenin...
  5. Wizzyy

kullanıyorum da yapmışım zaten xd hem wepte hem uygulama olarak driver açık oludug için algılamıyomus weptekinden çıkıp driverdekinden yapınca oldu yinede sağolasın oyun vb oynıcaksan gene de vereyim dc
  6. Wizzyy

hocam beyaz ışık yanıp sönüyo sonra öyle kalıyo
  7. Wizzyy

reis ışıklar yanıp söndükten sonra napıcaz
  8. Wizzyy

hocam mouse bağlamada sorun yaşıyorum dongle i kablo ile bağla diyen var nasıl bağlayacağım?
  9. Wizzyy

reis ben bu driver işini çözemedim nasıl bağlıyacağım mouseyi 1782919566 linki nerden bulabilirim
  10. Wizzyy

bu driver işini çözemedim mouse u nasıl bağlıyacağım
  11. Wizzyy

hocam bu mouse sarj kablosunu takınca çıkartırken kopçak gibi zor çıkıyo sende bu problem var mı
  12. Wizzyy

Hocam birde senin mousepad ile takılma vb yaşadın mı bazı forumlarda mousepad ile alakalı olarak takılma vb olabilir diyolardı
  13. Wizzyy

Anladım bikaç tane soru işareti vardı kafamda gitmiş oldu sağolasın
  14. Wizzyy

dongle ile wifi yan yana takılınca takılma olur mu
  15. Wizzyy

atk a9 plus veya atk a9 mu alınır yoksa attack shark x3 veya x11-se mi daha iyi (çoğu kişi attack alma dedi) atk a9 ve a9 plus arasında çok fark var mı? bazı mousepadlerle sorun yaşayanlar olmuş bu sorun devam ediyor mu ? dongle ile wifi yan yana takılınca takılmalar oldugunu söyleyenler var...
Geri