anakartım gelsin ona göre hareket edeceğim msi b650 carbon var ama sadece 2. slotum çalışıyor sıvı soğtucumu değiştirdim başlarda problem yoktu sonra sonra kapanmaya snrada kasmalar donmalar başladı biraz araştırma yaptığımda msi anakartla bu sorunu yaşanlar olmuş ve b600 kartlarda sorunlu...
Bende de 7800x3d ama benim anakartimda sorun var şuan b650 carbon anakartımida değiştircem
B850 anakrt alacagim ama hangisini alsam kararsız kaldım asrock mu Asus mu alsam ama bende 9800x3d alırım
bende her iki şey için istiyorum aslında. haa çok mu yoğun kullanacağım ikiside değil ama iyi şeylere sahip olma gibi bir takıntım var son 2 yıldır.. 4070ti super ekran kartım var fpsten çok akıcılık daha önemli benim için 2k da oyun oynuyorum.... 9950x'in %1 değerleri daha yüksek vs diyorlar...
İşe yaramıyor sanırım donanımsal bir sorun var oyunlarda kasmıyor ama YouTube vs kasıyor 2.ve 4. Slottaydi ramlerim 4. Slotta ram takılıyken sistem açılmıyor sadece 2. Slotta ram takılıyken açılıyor sistem...bios güncelleme sıfırlama vs hepsini denedim anakartı garantiye yollayacağım
Selam hangisini aldınız bende de 7800x3d var değiştirmek istiyorum fakat bu iki işlemci arasında kaldım 2Kda akıcı oyun deneyimi için hangisini önerirsiniz?