az önce expoyu kapatıp ramleri 4600mhz e çekip test ettim maalesef sonuç aynı olay 41 verdi tekrar
1758219261
birde bunu deneyeceğim hocam sonuç aynı olursa garantiye göndereceğim yarın
hocam Windows Bellek Tanılama yaptım daha önce bir sorunla karşılaşmadı sorun olsa oradan belli olur muydu sence? expoyu kapatıp test yapmayı denemek istiyorum ama pc kapandıktan sonra açılması biraz uzun sürüyor anakart vga ışığı yakıyor biosa giremiyorum
hocam garanti süreci biraz uzun sürüyor 3 ayda topladım sistemi zaman kaybı olmasın diye parçaları boş yere göndermek istemiyorum bir uzmana kontrol ettiricem yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim
bios güncel bu ayın 16 sında kasayı toplayıp windows ve driverları indirdim ilk bilgisayarım olduğu için hem tecrübesizim hemde test sounçlarında böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım rampage in müşteri servisiyle iletişime geçip psu yu garantiye göndereceğim sizce göndermeden önce bir pc...
olay 41 hatası vermiş hocam
1758203847
1758204230
şüphelendiğim bir kaç bir şey daha var normalde pc kapansa bile yanan kalvye ve mouse ışıklarım yük bindiği zaman kapanıyor ve sistemin kapanışı başka bir parçadansa voltaj kestiğinden kapanıyor gibi gözüküyor
Sistem kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda tekrar açılmıyor psu yu arkadan kapatıp bekliyorum tuşa kapalı haldeyken bir kaç kez basıp tekrar psu yu açıp basıyorum böyle açmazsam başka şekilde açılmıyor