wobery isimli üyenin son içerikleri

1. W

Amazon İkinci El Deposundan 5060ti 16gb Almalimiyim

Valla dostum o zaman hiç 16gb 5060ti kovalama ya bana gerekesiz pahalı geliyor o kadar etmemesi lazım o kartın hiç fp değil.
  2. W

Yardım İşlemci Fan Önerisi Hk

4 Bakır borulu bir tane bakabilirsin uygun fiyatlı 600 - 700tl falan hatta 350 400tlye çift bakır borulu bile olur saçma sapan bir dünya para vermeye gerek yok. yükte 80 dereceye kadar çıkıyorsa okey üstü görüyorsa değiştirebilirsin. Occt testinden kontrol edebilirsin dereceyi.
  3. W

Amazon İkinci El Deposundan 5060ti 16gb Almalimiyim

Hocam taksit falan yapma imkanın da olursa anlık bunu düşünebilirsin: itopya 5070 stok çok az bitebilir birazdan
  4. W

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

ne sorumsuz bir çalışan vaktinde atmıyor işini düzgün yapmıyor
  5. W

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Rtx 5060ti alırdım ben olsam, 2. El satmak istediğinde amd tarafı daha zayıf.
  6. W

5-7 Bin Lira Arası İkinci El Ekran Kartı Tavsiyesi Verir Misiniz ?

2060 super bulabilirsen iyidir düz 2060 la arasında ciddi fark var.
  7. W

Iki Sistem Arasında Sizce Hangisini Seçmeliyim

3 aşağı 5 yukarı dediğin rakamlar oluyor elden alınca ama tek tek elden alması var test emesi var herkes test ettirmiyor sistemim yok evim müsait değil falan diyor, bir de 2.5k 2k civarı 500gb m2 ssd var. Komisyon oldugu için kargo gönderilerde bu fiyatlara satmıyorlar maalesef daha yüksek.
  8. W

Oyunlarda Drop Sorunu

Ben de bios ta işlemci ile alakalı bir ayar yapmıstım, fps 350-150 arası gidip gelirken bir anda 300-330 arası sabitlendi. Bence baştan bios a bi reset at pil çıkartıp veya cmos tan internette videolar var bunun için sonra temiz bir bios işlemci boost yap chatgpt den bakarak. Xmp aç, steam da...
  9. W

Oyunlarda Drop Sorunu

Ramlerin nedir? tek slot mu?
  10. W

Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

Kullanıcıya 30k civarı gider hızlı nakit paraya 25k ya gider bence
  11. W

25.000 TL Bütçe Bilgisayar Önerisi

25 bin TL'ye 3060 ti i5 12400f 16 ram 500 ssd kasa 2. el verebilirim istersen ikinci el 3060ti kasaları araştır fiyatım uygun yer istanbul
  12. W

S23'ten Hangi Telefona Geçilmeli?

Açıkçası S23 ten hiçbir telefona geçme derim :D Ben de 3 yıldır S23 kullanıyorum, mevcut telefonunun veremediği ne verebilir yeni telefonlar ona göre düşün bence. Pil değiştirip devam da edebilirsin o kadar para verilmez, illa alıcam diyorsan yine Samsung amiral upgrate yapabilirsin.
  13. W

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 İndirimleri

5060 ti 8gb 15 bine vermişlerdi 1-2 hafta önce şimdi 21k ya indirim mi oluyor :D
  14. W

5070 12gb Sistem Alınır mı

Cuma günü İncehesap sistemleri de bekle derim istediğin türde 1-2 benzer kasa vardı geçen hafta diye hatırlıyorum. 245kf de gayet iyi işlemci. AM5 geçmek istersen ilerde anakart + işlemci beraber 2. el satabilirsin.
  15. W

Lolde Neden Rank Atlayamıyorum

Lolde eşleştirme iyiysen iyi takım kötüysen kötü takım vermeye yönelik. Takım ne kadar kötü gelirse gelsin sen hep stabil hatasız düzgün oynamaya çalış sürekli her maç S puan almaya bak. Zamanla MMR ın düzelecek ve kazanan takımarda yer almaya başlayacaksın. Örnek TOP lane oynuyorsun, takımın...
Geri