Hayır ankartı ben sıfır jelatininden cikardigim icin bozuk olacagini tahmin etmiyordum burda demek istedigim ankart kendi calışmıuor ankarta zarar vermedim mazgalınantakarken ufaktan yamulttum bu sekilde iade alirlarmi demek istedim
Merhaba herkese saglıklı günler diliyorum arkadaslar ben vatan bilgisayardan anakart aldım internet üzerinden Anakart in tüm paketlerini açtım hatta soket mazgalına ufaktan zarar verdim hic tahmin etmiyordum arızalı cikicagini iade etsem alırlarmı daha bir hafta oldu
Arkadaşlar şimdi ben msi b 450 m a pro max anakart aldim sıfır anakartin kutusunda amd 1. 2 . Ve 3. Nesil işlemcileri destekler yaziyor anakartin çikiş yili 2018 bende de amd ryzen 3 1200 af model islemci var fakat anakartla uyuşmadı açılmıyor islemcinin çikiş yili da 2020 af normalde islemci...
Olmuyor defalarca denedim fanları onunda dönüyo ama direk sistem calismiyor ekran kartından değil problem usb ler den güç gelmiyo reset tuşu çalışmıyor pc den ses de gelmiyor acaba ekran kartından mi deyip çıkardım ama yine olmadı PSU haric bütün parcalar sifir yanliz islemciyi tray olarak aldim...