Arkadaşlar wifi guclendirici almak istiyorum modeme uzak odalarda çekmiyor hem uzak odada çekmesi hemde hızının artması için tavsiyeniz var mı Xiaomi nin mi wifi pro nasıl mesela yada mesh sistemi varmış birde tp link marka farkı ne acaba
Arkadaşlar Renault Clio 5 joy paket aracımda direksiyon arkasındaki radyo tuşları ses açma kapama falan onlara her bastığımda ses çıkmaya başladı önceden çıkmıyordu yanlışlıkla birşeyler yaptım şimdi kapatamıyorum bilginiz var mı acaba
HP victus freedos 16 aldım b&o ses sistemini bulamıyorum güncelleştirmeleri yaptım ama o program yok googledanda baktim bulamadım aranızdan bilen var mı acaba?
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-e0017nt-5-nesil-ryzen-7-5800h-rtx3050ti-4gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html
HP markanın bu modeli nasıl acaba kullanan yada bilgisi olan var mı oyun,dizi ve film için kullanacağım
Arkadaşlar 150_200 TL arası sizin kullandığınız yada iyi olduğunu duyduğunuz bir kulaklık varmı acaba fitnessa başladım kulaklık şart gibi😂
1670398730
Telefonumun markası Xiaomi kulaklık seçmede telefon markası önemlimi bilmiyorum ama