woineer isimli üyenin son içerikleri

1. W

6700K'dan Upgrade Yapılması Hakkında Yardım

Selamlar, Elimde 6700k ve ASUS rog z170 anakart, 660XT ekran kartı, noctua nh12a soğutucu ve 27 inc full hd 60 hz monitör var. Bunları 7 yıl önce aldım ve hala sapasağlam kullanıyorum. Ekran kartı hariç kalan 3 ekipmanı değiştirme niyetindeyim. DDR5 anakartlar oldukça pahalı, bu yüzden...
  2. W

Seçim yapmam gerek, öneriler lütfen

Evet Z serisi. Sapphire çok sesli ve ısınıyor dedikleri için tercih etmek istemedim. Düzgün bir inceleme de yok malesef :/
  3. W

Seçim yapmam gerek, öneriler lütfen

Selamlar, Önceki konuma cevap gelmedi, tekrar açmak durumunda kaldım. Haftada toplam 3-4 saat oyun oynarım, fps takıntım da yok. Aşağıdaki kartlardan hangisini önerirsiniz ? İşlemcim 6700K , monitör Asus TUF 27 ince 165Hz...
  4. W

Ekran Kartlarından Çok Anlamıyorum, Yardım Lütfen

Bütçe yok hocam. Önemli olan işlemci ve anakart için fazla gelmesin, eksik de kalmasın...
  5. W

Ekran Kartlarından Çok Anlamıyorum, Yardım Lütfen

Selamlar, i7 6700k işlemci ve z1700 viii gene anakartım var. Gayet güzel çalışıyorlar, 2-3 yıl daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Mevcut ekran kartım ise EVGA 960 2 GB, bunun yerine bir kart almak istiyorum. Çünkü 1080P, 144 hz monitör aldım, bunu kullanmak istiyorum. Oynadığım 3 oyun fıfa...
Geri