bios da fan hızı ayarı var ise en yüksek rpm alıp sesi dinleyebilirsin sorunun hızlı çalısmasından kaynaklanıyor olduğunu düşünüyorsan he bide fan tam oturmus mu onu kontrol et arkadaslar çözüm vereceğinize dalga geçmek hoş değil...
1685985865
bilgisayarcı pek önermem ama aldığın yere götürebilirsin
https://versus.com/tr/gigabyte-b550-gaming-x-vs-gigabyte-b550m-ds3h
bu site üzerinden benim gibi karşılatşrıma yapabilirsin dostum özellikle farkları yazıyor
fanın hafif havada durması bile aradaki ısı farkını arttırır sağlam bi ısı alışverişi için temas kaçınılmaz olmalı bence o vidadandır servise götürmeni tavsiye ederim hayırlı akşamlar dostum
eğer içine kaçtıysa her saniye değerli ama fazla dökülmedi klavye kenarı fln dersen yaptıgın işlem doğru içini açmayı biliyorsan her parçayı açıp hafifışık gören yerde 1 gün bekletmeni öneririm
samsung np350v5c s0ktr adlı laptopun biosunun bi üst versionu da varmıs ve bu eski biosda cpu turbo tam düzgün çalısmıyor link atar mısınız bana normal sürümü ektedir
np350v5c s0ktr laptopumun biosu eski zaten eski bi cihaz ama yinede güncelleme yapmak istiyorum sitesinde ne indireceğimi bilmediğim için konu açtım destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :)