woizer isimli üyenin son içerikleri

1. W

Çözüldü✓ laptopumun biosunu nasıl güncellerim

https://drive.google.com/file/d/1oOm9oBIJj_flNH1qDeN3qCmdm0WbJh7t/view
  2. W

Yardım BİOS UPDATE NASIL YAPILIR

NP350V5C soktr adlı cihazın biosunu güncellemek istiyorum link atar mısınız lütfen
  3. W

28.250TL'ye Asus Rog Zephyrus G14 laptop alınır mı?

bu ekran kartı 192 bit değil miydi ?
  4. W

Yardım Arkadaşlar İşlemci̇ Fanimdan Motor Sesi̇ Gi̇bi̇ Ses Geli̇yor Ne Yapmaliyim

bios da fan hızı ayarı var ise en yüksek rpm alıp sesi dinleyebilirsin sorunun hızlı çalısmasından kaynaklanıyor olduğunu düşünüyorsan he bide fan tam oturmus mu onu kontrol et arkadaslar çözüm vereceğinize dalga geçmek hoş değil... 1685985865 bilgisayarcı pek önermem ama aldığın yere götürebilirsin
  5. W

Çözüldü✓ GIGABYTE B550 Aorus Elite mi yoksa B550 Gaming X V2 Mi ?

https://versus.com/tr/gigabyte-b550-gaming-x-vs-gigabyte-b550m-ds3h bu site üzerinden benim gibi karşılatşrıma yapabilirsin dostum özellikle farkları yazıyor
  6. W

i5 12400F STOK FAN RPM SORUNU

fanın hafif havada durması bile aradaki ısı farkını arttırır sağlam bi ısı alışverişi için temas kaçınılmaz olmalı bence o vidadandır servise götürmeni tavsiye ederim hayırlı akşamlar dostum
  7. W

Çözüldü✓ Bu bilgisayar alınır mı??

bencede şahin haklı ek masrafa gerek yok fantezi aramıyorsan :blobdance::ROFLMAO:
  8. W

Yardım Laptopa kola döküldü ne yapmam lazım

eğer içine kaçtıysa her saniye değerli ama fazla dökülmedi klavye kenarı fln dersen yaptıgın işlem doğru içini açmayı biliyorsan her parçayı açıp hafifışık gören yerde 1 gün bekletmeni öneririm
  9. W

Hp omen 800 yankı sorunu

bu konu tanıdık geliyor anakrtın ne hiç olmaz deme anakarttan da kaynaklanan oluyor
  10. W

Hp omen 800 yankı sorunu

driverlarını yükledin mi
  11. W

Çözüldü✓ laptopumun biosunu nasıl güncellerim

samsung np350v5c s0ktr adlı laptopun biosunun bi üst versionu da varmıs ve bu eski biosda cpu turbo tam düzgün çalısmıyor link atar mısınız bana normal sürümü ektedir
  12. W

np350v5c s0ktr bios güncelleme

neden k'mse yazmiyor
  13. W

np350v5c s0ktr bios güncelleme

np350v5c s0ktr laptopumun biosu eski zaten eski bi cihaz ama yinede güncelleme yapmak istiyorum sitesinde ne indireceğimi bilmediğim için konu açtım destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim :)
Geri