Evet Türk Telekom ilk gittiğim adres oldu. Ancak fatura üzerine taksitlendirme yapabilmek için belirli bir puan olması gerekiyormuş. Puanım da 12 aylık taksitlendirme sonrası fiyat bazında yaklaşık olarak 6400 TL'ye denk geliyor. Maalesef ürünlerin üzerine çok fazla vade farkı konduğu için...
Farklı konuları incelediğimde Tecno Camon 18'in çok önerildiğini gördüm. Pova 3 yerine Camon 18 önerilmesinin bir sebebi var mıdır? Yaptığım araştırmalar neticesinde Camon 18'in güncelleme almadığını, Pova 3'ün ise kendi kendine açılıp kapanma gibi bazı sorunları olduğunu yazanlar, söyleyenler...
Merhabalar, kredi kartı veya nakit seçenek olmadığı için Evkur üzerinden telefon almak durumundayım. Seçenekler arasında aylık ödeme bütçesine uyan iki telefon mevcut. Birisi Redmi 10C diğeri ise Tecno Mobile Pova 3. Aradaki işlemci daha doğrusu chipset farkını (snapdragon 680 vs Helio G88) bir...
@Sllent @cagan_32
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Açıkçası sesin nereden geldiğinden pek emin olamıyorum. Oyun açıkken bu ses başlıyor, oyunu alta aldığımda direkt kesiliyor. Ayrıca sistem boştayken MSI Afterburner ile ekran kartının fan hızını artırdığımda bu ses çıkmıyor. Sadece oyun...
Merhaba,
Geçen günlerde sipariş ettiğim Excalibur E600 (XFX RX 570 8GB Ekran Kartlı) sistem elime geçti. Sistemi beğendim her şey güzel ancak birkaç oyun oynadıktan sonra kasadan cızırtı gelmeye başladı. Bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Forumda birkaç yazı okuduktan sonra ekran kartından...
Evet fiyat olarak fazla onun farkındayız. Ancak bunu kabul ederek alıyoruz. Kredi kartı kullanma ihtimalimiz sıfır. Borçlardan dolayı maalesef bu fiyatlara mahkumuz
Sitede başka sistem yok maalesef. Burada aynı fiyat bandında veya daha ucuza önerebileceğiniz sistem var mı? Yoksa kötü olsa bile ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
https://www.evkur.com.tr/masaustu?ajax=true&orderBy=PriceLowToHigh
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde hazır ve toplama sistem önerileri almıştım ancak bazı aksiliklerden dolayı maalesef sistemi satın alamadım. Bankalar ile yaşanan problemlerden dolayı vadeli taksit ile pc almak durumundayım. Bu imkânı da sadece Evkur'da bulabildim. Kısacası kredi kartım yok...
itopyada ekran kartsız sipariş edip ekran kartını Gamegarajdan;
https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-gtx1650-super-twin-x2-oc-4gb-128bit-2/
bu şekilde alsam sizce nasıl olur peki? Arada sadece 78TL fark var