Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum, herhangi bir olumsuz yanı var mıdır? 3060lı bu fiyatlarda alternatif olarak bir Acer var sanırım HP victus istemiyorum. Acer a gittim baktım çok hoşuma gitmedi estetik olarak falan bide 17.3 olsun istiyorum ekranı. Bu modeli almak mantıklı mı bide size...
Aslında allak bullak olacak bir şey yok, arkadaş IPS panel istiyor anladığım kadarıyla ama millet hep saçma sapan monitörler önermiş bide en iyi cevap diye raporla diye imza yapmış, komik(!)
Benim ramler 3000 mhzde çalışıyor 1600 af kullanıyorum. Csde ben düşük ayar oynuyorum alistigim için 1280-960 düşük grafiklerle 200-250 alıyorum grafikleri fulleyince 150-250 arası aliyorum. Eğer 144 Hz monitör tercih edecekseniz sizin için farkeden bir şey olmayacaktır. Render yayın vs. Gibi...
Kendini karakterin yerine koymaya çalışabilirsin dostum. Mesela ben bir oyunu bitirmeden arada başka oyun bile oynamıyorum bitirene kadar o karakterle daha iyi bağ kurabilmek için :)
Dostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.