Wojoexe isimli üyenin son içerikleri

1. Wojoexe

Monster Tulpar T7 alınır mı?

Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum, herhangi bir olumsuz yanı var mıdır? 3060lı bu fiyatlarda alternatif olarak bir Acer var sanırım HP victus istemiyorum. Acer a gittim baktım çok hoşuma gitmedi estetik olarak falan bide 17.3 olsun istiyorum ekranı. Bu modeli almak mantıklı mı bide size...
  2. Wojoexe

Bu monitörü alıyorum son sözler...

Aslında allak bullak olacak bir şey yok, arkadaş IPS panel istiyor anladığım kadarıyla ama millet hep saçma sapan monitörler önermiş bide en iyi cevap diye raporla diye imza yapmış, komik(!)
  3. Wojoexe

R5 1600F mü yoksa R3 3100 mü alayim?

Ben işlemciye değilde ekran kartına oc düşünüyorum.
  4. Wojoexe

Stok değerleri bunlar bu arada. Hiç oc falan uğraşmadım.
  5. Wojoexe

Nasıl yani iyi mi kötü mü ben anlamadım :D
  6. Wojoexe

Pek anlamıyorum ama şöyle çıktı sonuçlar nasıl bilmiyorum :)
  7. Wojoexe

Benim ramler 3000 mhzde çalışıyor 1600 af kullanıyorum. Csde ben düşük ayar oynuyorum alistigim için 1280-960 düşük grafiklerle 200-250 alıyorum grafikleri fulleyince 150-250 arası aliyorum. Eğer 144 Hz monitör tercih edecekseniz sizin için farkeden bir şey olmayacaktır. Render yayın vs. Gibi...
  8. Wojoexe

4.400tl bilgisayar.

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/1600-af-1660-super-satilik-sistem.1963/ Bunu dener misin?
  9. Wojoexe

Hayatınızı gömdüğünüz oyunlar nelerdir?

Metin2. Fazla bağımlılık yapıyor hayatımı mahvediyor diye oynamak istemiyorum.
  10. Wojoexe

4.400tl bilgisayar.

Ben de sistemimi satmayı düşünüyorum bakmak istersen, burada da konusu var ikinci el kısmında. https://letgo.onelink.me/O2PG/96b5b98c
  11. Wojoexe

Warband Hile yaptım hızlı oldu

Agility i düşür dostum.
  12. Wojoexe

Warband Hile yaptım hızlı oldu

Karakter arayüzünün ssini atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Şuan tam olarak hatırlayamadım.
  13. Wojoexe

hikayeli oyunlar oynarken sabrımı nasıl kontrol edebilirim

Kendini karakterin yerine koymaya çalışabilirsin dostum. Mesela ben bir oyunu bitirmeden arada başka oyun bile oynamıyorum bitirene kadar o karakterle daha iyi bağ kurabilmek için :)
  14. Wojoexe

Şok`taki 900 TL lik oyuncu koltuğu nasıldır

900 değil dostum, 1099 TL.
  15. Wojoexe

Şoka gelecek olan oyuncu koltuğu

Dostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.
Geri