kanka bunu tam anlayamadım şöylemi 2 tane kargo var 1 tanesi kasa 1 tanesi ekran kartı ve diğerleri 2 kargo toplamda
1748592131
mail attım kanka şimdi dönüş bekliyorum burdan'da aldığım yardımla müşteri hizmetlerini arayacağım
kanka almadan önce youtubedaki nerdeyse tüm videoları izledim adamların kolisinde ayrı bir şekilde geliyordu bi bende farklı yok yani abdest falanda almıştım oysaki
1748591768
nasıl ayrı 2 farklı kargomu
merhaba ilk öncelikle kategöri'yi yanlış seçmiş olabilirim ondan dolayı kusura bakmayın.
tam 1 hafta önce itopyadan sistem aldım yaklaşık 30 dakika önce elime ulaştı sistemi kargocunun elinden alırken video çekmeyi unuttum ama arabasını ve sistemi kutusunu video falan aldım kutuyu açarkende...
merhaba aşağıya link bırakıyorum maks 20k bütcem var hikayeli oyun falan oynamayacağım sadece valorant bide googleda falan gezicem youtube'da arattığımda güzel gözüküyordu siz ne dersiniz bütcemin daha üstüne çıkamam haberiniz olsun...
arkadaslar merhaba taksitli bir sekilde ip se 2020 alıcam param sadece ona yetiyor peşin param olmadığı için başka modelede bakamıyorum güzelmi alınır mı? alınmazsada neden alınmaz anlatırmısınız