pxn türkiye distrübitörü sorununu çözmez kac paralik sey aldin okadarlikmisin o paranin pesine mi düştün gibi kücümseyici laflar söylerler. 6 ay gecer aldin fiyati geri ödeyeyim der v99 ve v10 kronik sorunlu zaten çindeki firma değişim kabul etti euas etmedi okadar diyorum gidin vd4 flan...
asla tavsiye etmiyorum v99 ve v10 da kronik sorun var herkesin başına gelmeyebilir ama benim başıma geldi sensör iptal oldu redditte bazı kullanıcılarda da olmuş hele türkiye distrübitörü euas asla umursamaz enflasyon flan nafile ver iade der 6 ay sonra şuan verdiğin paranın ne kadar...
asla tavsiye etmiyorum v99 ve v10 da kronik sorun var herkesin başına gelmeyebilir ama benim başıma geldi sensör iptal oldu redditte bazı kullanıcılarda da olmuş hele türkiye distrübitörü euas asla umursamaz enflasyon flan nafile ver iade der 6 ay sonra şuan verdiğin paranın ne kadar...
va paneli istediğin moda al o kontrast değeri çok iyi olduğu için bişi unutmuşlar siyahdan hangi renge gecersen gec siyahın gölgesi oluşuyor youtubeda birsürü video var bnde ips monitör alacagim acer 0.5mbrt 2 tipik ms değerli ben zaten gözüm yorulmasin diye parlakligi kisarim oyun oynarken 0.5...