''Wolfred!ghT isimli üyenin son içerikleri

1. ''Wolfred!ghT

Arkadaşlar 2 yıl okunur mu?

Ataması olan bütün bölümler 2 yıllık aga. İki yıllık okuyupta atanmayan kalmadı çevremde ama genelleme yapmak pek doğru değil yine de. Eğer mesleğini severek yapıcaksın klişesini geçersek gayette mantıklı bir şey. Zaten ucu açık bölüm olarak gösterilen çoğu mesleği yapmak artık çok...
  2. ''Wolfred!ghT

Ben bir şeye bulaştım

Çektin mi paranı? Ona göre ihbar edicem :D
  3. ''Wolfred!ghT

Ben bir şeye bulaştım

4. ''Wolfred!ghT

Spora gidicem program önerisi

Ben Güray Aydın'ın ve Ege Fitness'ın Programını denedim . Belki onlara bakabilirsin. (Zorluk olarak Ege'ninki daha zor bence.)
  5. ''Wolfred!ghT

Bayram günü kütüphaneye gidilir mi?

Genellikle devlet kurumları tatil olur.Bu nedenle tatil olacağını düşünüyorum. Herhangi bir bilgim yok onun harici.
  6. ''Wolfred!ghT

Oruç bozulma durumu.

Bozulmaz hocam.Üzerine bir kaç bardak daha içerdiniz hatta.
  7. ''Wolfred!ghT

🔴Ali Hamaney Öldürüldü ! (Doğrulandı)

Bu Dünya'da yaptıkları belli.Ne kadar müslümanı müslümanlara kırdırdılarsa da arkasından bir şey diyemem. Allah Rahmet eylesin.
  8. ''Wolfred!ghT

Gitar Hakkında Tavsiye

2.el gitar almak istiyorum.İlk başlarda öğrenme amacı güttüğüm için sıfır almak istemiyorum.Sonrasında hoşlanmam vesaire. Çeşitli 2. el platformlarında bazı yeni ve defosuz olduğu söylenilen gitarlara bakıyorum. Fazla bilgim olmadığı için buradaki bilge insanlara soruyorum. Hangi markalara...
  9. ''Wolfred!ghT

Tavuk döner 8saat normal dolabımda beklese bozulur mu

Ramazan arefesinde gitti gül gibi çocuk. Umarım oruç tutmamak için ölmemiştir.(!)
  10. ''Wolfred!ghT

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Biri Dötü biri Gözü yakıyor. Partiden bağımsız Atatürk'ün saf yolunu seçiyorum. Onur mu Aşk mı?
  11. ''Wolfred!ghT

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Komedi sanatçısı olmak. (Çünkü gerçekte aksiyon oyuncusuyum.) Bu sarmısakları sarmısaklasakta mı saklasak Yoksa sarmısakları sarmısaklamasakta mı saklasak?
  12. ''Wolfred!ghT

Yeşil Pasaport Yardım

Babamdan dolayı yeşil pasaport alabiliyorum.Ancak internetten biraz bakınca ''Pasaport Talep Formu'' ve ''SGK Dökümü'' gibi istenilen şeylerde biraz sıkıntım var. Öncelikle,Hak sahibi(Yani babamın) belli bir noktada imzası gerekiyor.Fakat şuan memlekette olmadığım için imza konusunu nasıl...
  13. ''Wolfred!ghT

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı(Düzenli değil.) Alttakinin aklına malum kişi denince vergi geliyor.
  14. ''Wolfred!ghT

2026 Asgari Ücret Açıklandı!

KYK Bursu/Kredisi bu durumda 3.900 falan oluyor değil mi ?
  15. ''Wolfred!ghT

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Beni merak edenler için(!?) açıklama gereksinimi duydum. Kurdum, kardeşim. Ama kurt bu kışı geçiremeyebilir.
Geri