wolfteamreboot isimli üyenin son içerikleri

1. W

İnceleme Dual GPU ile 4K 400 FPS Deneyimim – LOSSLES FG + DLDSR + XeSS Kombosu!

Hala satıp yenisini alabilirsin 9070xt tek başına da yeterli
  2. W

Boşta 40 derece normal midir sence bu termalright soğutucuyla değilse yaydıracağım spatulasıyla herhalde
  3. W

Valla macunu çok koyduğum senaryoda boşta 50 derece oldu x yaptım o zaman
  4. W

Pardon işlemci soğutucu fanı ekleyeceğim egzoz fanının yakınına. Valla hakkından geliyordu aslında ama o kadar video izledim tek bir damla termal macun koydum çok bastırmadan soğutucu bloğu teker teker 1 devir şeklinde sağlı sollu sırayla döndürdüm hala boşta 39-45 derece anlayabilmiş değilim.
  5. W

işlemciye 3.bir soğutucu da ekleyeceğim birkaç derece düşürsün diye. Sanırım ben tam montaj yapamadım boşta 39 derece işlemci yükte 70-75 derece
  6. W

Arkadaşım niye bu kadar ardın yandı anlamadım. İlk olarak baya bir boş yapmadım. Redditte ve lossless scaling discordunda bulunan konuları incelersen dediğimde haklı olduğumu görürsün. Bunun için iki tane link bırakacağım ilki redditteki konu: LSFG ile DLSS FG gecikmesi karşılaştırılması Aynı...
  7. W

RTX 4070 ve R7 7700 Stutter! [GaminGen Garanti Süreci]

Sıkıntı Psu da gücü düzgün veremiyor senin böyle 850w psu ya geçmen lazım
  8. W

Masraf olayı doğrudur ben ucuza bu anakartı bulabildiğim için bu konfigi yapabildim. Çünkü hali hazırda azar azar sistemimi güncelliyordum. ucuza bulunca işlemci, soğutucu, power supply, ekran kartı aldım sonra tam eskileri satacaktım ki önüme bu videolar düştü ben de ucuza 2.el bir anakart...
  9. W

:D :D :D :D :D Tam anlamıyla böyle :D :D :D :D :D Güçlerini birleştirdim. :D
  10. W

Hayır buradaki mantık görüntü netliği ve ekran kartının 4k piksel oranıyla render etmesini sağlamak. Zaten videoda az da olsa belli oluyor görüntü 1080p ye alınınca pikselleşmeye ve sarsılmaya başlıyor. Çünkü 1080p net değil. Videoda da söylüyorum sistemimin tek eksiği 4k bir monitör.
  11. W

Senin anakartın ikinci ekran kartını 4x gen4 ile çalıştırıyor. Bu da demek oluyor ki sen 5060 alırsan anakartın saf gücünden değil tensor çekirdeklerinden yararlanmak gerekecek ancak oyunu 5060 ile çalıştırırsan bunu yapabilirsin. Yani halihazırda sistemin ile darboğaz oluyor.
  12. W

Kayıt OBS üzerinden 2k olacak şekilde yapıldı. 1080p olan monitörümün çözünürlüğünü Dldsr ile 4k ya çıkardım.
  13. W

Arkadaşlar kesinlikle görüntüde bozulma yok windows movie maker ile 3 videoyu birleştirdiğim için görüntü bozulmuş gibi gözükmüş ancak mükemmel bir görüntü kalitesi var. Nvidia'nın fps overlay programı da sadece kare oluşturmayı açınca çalıştığı için gecikme değerini hesaplıyor totalde 5-6 ms...
  14. W

Selam arkadaşlar, Yakın zamanda oldukça deneysel bir sistem kurup Dual GPU (çift ekran kartı) ile Lossless Scaling Frame Generation (LSFG) teknolojisini test ettim. Denediğim yapı şuydu: 🟩 NVIDIA RTX 3060 🟥 AMD RX 9070 XT Bu iki ekran kartını birlikte kullandım ama klasik SLI ya da Crossfire...
Geri