discordda ben son 1-2 hafftadır aramalara girerken sürekli rtc yok veya direk hat yok gibi hatalarla karşılaştım ama her ne kadar int sıfırlama discordu silip tekrar yükleme gibi şeyleri denesemde birtürlü olmuyor bu acaba internet kaynaklı mıdır yoksa değil mi ve nasıl düzeltebilirim
merhaba benim laptopum var ve ben son 1 haftadır googleda bazı sitelere ulaşamıyorum ve bu hem googleda hem operada hem de edge uygulamalarında da olmuyor örnek:kardeşim roblox oynayamıyor :D
ama telefonumda hotspot açıp onun internetine bağlanınca düzeliyor internet olarak türk telekom var...
merhabalar benim klavyem razer blackwidow v3 ben laptoptan oynuyorum laptopa bağlı monitör için bu klavyeyi tercih ettim fakat son zamanlarda klavyem f tuşunu 1 kere bassam da bunu 2 kere olarak algılayıp 2 kez f tuşuna basmışım sayıyor bunun nedeeni nedir yardımcı olur musunuz
benim razer kulaklığım var ve mikrofonu da üzerinde ama ben yeni bir monitör aldım ve seste bir sıkıntı yokken kulaklığın mikrofonunun sesi birden boğuk gelmeye başladı acil yardımcı olur musunuz
1698769381
monitörde kulaklık jak girişi var ve laptop kullanıyorum
merhabalar öncelikle ben laptopuma monitör aldım monitör için hdmı dan dpye çevirici almam lazım yada tam tersi pek bir bilgim yok hangi çeviriciyi almam lazım yada herhangi biri olur mu ve aldıktan sonra bir kurulum yapmam gerekirmi yardım ederseniz sevinirim
Benim laptopum Monster Tulpar T7 V20.5.7 buna bağlayabileceğim bir monitör arıyorum dp port girişim yok hdmı ile bağlayacağım 165 hz monitör arıyorum ne önerirsiniz