wolkanss isimli üyenin son içerikleri

1. W

Nissan Micra için teyp çerçevesi

2006 model nissan micra aracımı düzgün bir multimedya ile değiştiriceğim fakat bulduğum çerçeveler sadece 9 inç için ve almayı düşündüğüm model ise 7 inç bu durumda ne yapmalıyım 9 inç alıp 7 inç e düşürebilir miyim yada bunu yapan yerler var mı? düşündüğüm model kenwood dmx 7018 bts
  2. W

GeT Olmadan Alışveriş Yapmak

buna baktım maks 30 kg imiş buda
  3. W

yaklaşık git gel 11 saat sürüyor ve öğrenci olduğum için hem cihaz istediğim gibi çıkmaz ise 1000 tl de otobüs parası ödemiş oluyorum
  4. W

eğer zaten alacığıma karar verirsem böyle bir riske otobüsle getirmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum 1727632938 bu çok mantıklı geldi satıcıyla konuşup eğer shopier açmayı kabul ederse alacağım
  5. W

shopier de bir kargo üst sınır var mı şu kadar kilo yada şu kadar desi diye
  6. W

Bunu bende düşündüm fakat bu ay hiç boş vaktim yok 1727631724 İlanı buraya gönderiyorum fişe dikkatli bakarsaniz tc si bile gozukuyor 1727631764 https://shbd.io/s/8vBAkkhx
  7. W

Alacagim cihaz bir elektrikli scooter ve cihaz benim şehrimin dışında ve o şehirde hiç bir tanidigim yok cihazin sahibin neredeyse tüm bilgilerini gönderdi cihazin fişi vs duruyor ancak cihaz 2 gün önce alınmış gozukuyor ve cihazın 0 fiyati ile arasinda 10 k var ve cihazı alali daha 2 gun olmuş...
  8. W

5000 TL Oyun Kulaklığı Önerisi

Kendi müzik kulaklığım var bu yüzden önerdiğiniz kulaklar sadece ses kasmak için yapılmış olursa çok güzel olur kablolu yada wirless fark etmez bütçem 5000 tl 5500 e kadar zorlama imkanım var oynadığım oyunlar valorant,cs,apex legends,outlas trials
Geri