Wollegaw isimli üyenin son içerikleri

1. W

Bilgisayar topluyorum sizce nasıl?

Tamam dır çok teşekkür ederim
  2. W

Bu kasa ile diğer kasa arasındaki fark nedir
  3. W

50 bin bandına güzel bir sistem toplarsan olur ama ikinci el işine girmem. Benim kafam da tamamen illa ekran kartım yüksek olsun diye bir şey dediğim gibi çoğunlukla oynayacağım oyun cs ara da bir hikayeli oyunlar oynarım ve uzun süreli +5 yıl dan fazla beni götürmesini istediğim bir sistem...
  4. W

Yani ssd ram soğutucu kasadan kırıp 5070 e geçebilirim evet ama beni çok uzun götürecek iyi bir sistem istiyorum aylardır bakınıyorum ve 50 bine asla ve asla iyi güzel bir sistem yok ya anakartı ekran kartı iyi rami ssd kasası kötü yada tam tersi
  5. W

Neden ikinci elini toplayayım ki benim kurduğum sistem de ne sıkıntısı var tam olarak onu anlayamadım
  6. W

Yani 50 bin TL'ye parçaları iyi bir sistem istiyorum zaten öyle büyük oyun oynamıyorum belki rdr 1756412687 Siz ne öneriyorsunuz hocam
  7. W

Evet ama yan parçaları berbat 1756412407 İntel işlemci istemiyorum hocam
  8. W

Asus 9060xt 16gb prime oc Asus b650m r amd 7600x Klevv cras vrgb 2x16 7200mhz cl34 Klevv cras c930 1tb 7400-6400 Thermal malright peerless assassin 120se XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold 49 50 bandına böyle bir sistem topladım sizce nasıl değişme gereken bir şey var mı?
  9. W

Öneri ÇEKEN modem önerebilir misiniz?

1000 ila 2000 arası bir bütçem var 60 mb vdsl hız alıyorum ev çok büyük değil ama odamdan diğer odalar çekmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.
  10. W

50 k ya sistem önerisi

Almışkan biraz iyi alayım diyorum yeni nesil oyunda oynarım sadece ağırlıklı olarak fps oynayacağım o yüzden 5060ti çok kafama yatıyor
  11. W

50 k ya sistem önerisi

Rust değilde cs daha çok rust arada oynayacağım bir oyun
  12. W

50 k ya sistem önerisi

Şöyle diyim rami twinmos 6000mhz cl36 Ssd 2 tb soğutucuyu da coolar master hyper yapınca 54 e yaklaşıyor yani bi tik pahalı geldi ama bilemiyorum eğer dediğin gibi 5060ti li perfedge 5a dan iyiyse değersa alabilirim. Oyun olarak bu arada çoğunlukla fps tarzı cs rust gibi oyunlar oynayacağım çok...
  13. W

50 k ya sistem önerisi

Gravix 5a da özelleştirme yapınca aynı şekil 55k ya denk geliyor ben yan parçalarında iyi olmasını istiyorum
  14. W

50 k ya sistem önerisi

Hocam özelleştirmelerle beraber 50k ya çıkarım anca gaming gecesi beklemeyi düşünüyorum ya da aklımda perfedge 5a var
  15. W

50 k ya sistem önerisi

50 bin bütçem var hazır sistem almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri