Wolverin isimli üyenin son içerikleri

1. Wolverin

Galaxy watch 5 saat için şarj adaptör önerisi

Herkese merhaba, elimde Samsung galaxy watch 5 var ama şarj adaptörüm yok. Hangi adaptörü almalıyım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  2. Wolverin

Pin resetlenme ve kod alamamak

Arkadaşlar merhaba, ben dün bios'u güncelledikten sonra pcyi tekrar açtım ama sistemde değişiklikler oldu oldu deyip pini resetlemem istendi, sorun şu ki Microsoft hesabımı girmeme rağmen beni doğrulama kısmına atıyo ve telefondan kod istiyor kod da hiçbir şekilde gelmiyo. Bilgisayarıma giriş...
  3. Wolverin

TASK HOST WİNDOW yüzünden PC kapanmıyor

hocam dediğin klasörü buldum ama silmek başımıza iş açmaz değil mi?
  4. Wolverin

Bilgisayar hayalim yalan oldu

Çocuklğumdan beri hep bir bilgisayarım olsun istiyordum sürekli hayal ediyordum, youtubedan videolar izliyordum bitirmediğim hikayeli oyun kalmadı (izleyerek tabi). 1 Aya kadar elime biraz para geçti sonunda bilgisayar alabilecektim ve bu parayla orta segment bilgisayar almak istiyordum çünkü...
  5. Wolverin

Yardım 2k monitor viewsonic

Tamam reis teşekkürler önerilerin için
  6. Wolverin

Reis baktım buna tşkler aynı monitrler değil ama, VA panel istemiyorum sanki ya
  7. Wolverin

Ne alaka kardeşim hemen tribe girme, ben belki yakınından biri yaşamıştır diye dedim. Seni tanımam etmem niye yalan söylüyorsun diyeyim
  8. Wolverin

Yapma ya, ne sorun yaşadın yaşamışsan tabi?
  9. Wolverin

Anladım sağ ol knk
  10. Wolverin

İtopyada uygun fiyatta ama hiç ordan alışveriş yapmadım, itopya müşteri hizmetleri iyi mi, sıkıntı yaşamak istemiyorum?
  11. Wolverin

alınır mı arkadaşlar?
  12. Wolverin

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

Keşke 4070 gelse fp ama galiba 4060ti gelecek. Benim tanıdığım Abdullah millete 8gb vram vermez, 16 koyar geçer
  13. Wolverin

Pc hocası rtx 4070 ddr4 sistem

Anladım arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.
  14. Wolverin

Evet maalesef yetişemedm yoksa bi üstünü alacaktm, gelecek zamlardan ötürü korkum var ama dediğin gibi bekliyorum
  15. Wolverin

Arkadaşlar 30k param var, bu sistemi alayım mı yoksa youtubdan donanım arşivi ya da başka kanallardan gelebilecek fırsatları mı kovalayayım? https://www.gaming.gen.tr/urun/359851/vulcan-4070-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri