Her power testi yaptığımda bu hatayı alıyorum sebebi nedir , oyunlardayken alt tab attığım zaman ekranın üst kısmında siyah şeritler çıkıyor bazen git gel şeklinde ve her gün bu alt tab esnasında 1-2 defa çökme sorunu yaşıyorum.
tft oynarken bazen alt tab atıp googledan bişeylerle uğraşıyorum alt tabdan döndüğüm zaman oyunda fps drop oluyor küçük küçük ve her 2-3 günde bir bu alt tab esnasında kilitlenip çöküyor sonrasında reset atmam gerekiyor , bunun sebebi ne olabilir sizce ?
arka koltukta çok nadir oturduğum için problem değil ama bu arabanın tesla yüzünden piyasaya tutunamamasına üzülüyorum gerçekten , çok şık ve fiyatı uygun bir araba bence
oyun sadece karakter gelişiminden mi ibaret peki , metin2 geçmişim olduğu için action rpg kısmına pek hakim değilim yani sadece mob keseceğim bir oyuna para vermek istemiyorum eğer içinde pvp tarzı şeyler yoksa
1747180703
şu an elimde rdr 2 var ona başlayacağım eğer sararsa beni bir süre idare...
Oyunu alasım var ama çıktığı zaman ücretsiz olacak diyorlar , ben aldıktan sonra yakın zamanda ücretsiz şekilde tam sürüm çıkarsa harbiden içime oturur.
Sizce ne yapmalıyım , yakın bir tarihte steamda veya epicte indirim günleri olursa almayı düşünüyorum.