Wolverine isimli üyenin son içerikleri

1. W

Re-max gayrimenkulda çalışılır mı sizce ?

gayrimenkul danışmanı - çekmeköy
  2. W

Re-max gayrimenkulda çalışılır mı sizce ?

Çalışmış birisi veya tecrübeli birisi varsa yazabilir mi ?
  3. W

Occt 3d adaptive errors hatası veriyor ne yapmam lazım ?

Her power testi yaptığımda bu hatayı alıyorum sebebi nedir , oyunlardayken alt tab attığım zaman ekranın üst kısmında siyah şeritler çıkıyor bazen git gel şeklinde ve her gün bu alt tab esnasında 1-2 defa çökme sorunu yaşıyorum.
  4. W

Çözüldü✓ 2-2.5k Klavye Önerisi

aula f87 mi sizce yoksa mchose ace 60 pro mu ?
  5. W

Yardım Steelseries rival 3 den hangisine geçeyim

ss primedan iyi mi ?
  6. W

Alt tab attıktan sonra pc çöküyor

rx 6700 xt
  7. W

Alt tab attıktan sonra pc çöküyor

tft oynarken bazen alt tab atıp googledan bişeylerle uğraşıyorum alt tabdan döndüğüm zaman oyunda fps drop oluyor küçük küçük ve her 2-3 günde bir bu alt tab esnasında kilitlenip çöküyor sonrasında reset atmam gerekiyor , bunun sebebi ne olabilir sizce ?
  8. W

Kernel Power 42 hatası

büyük ihtimalle psu sıkıntılı
  9. W

İnternetten coil alınır mı ? (smok nord 5)

https://smoktechtr.net/smok-nord-5-coil Kendim coil sarmakla uğraşmak istemiyorum , elden alabileceğim bir yer de bilmiyorum.
  10. W

Megane e-tech nasıl sizce ?

Şehir dışı sadece yılda 1 kez samsun oluyor o da sıkıntı olmaz galiba 2-3 şarjda gidilir
  11. W

arka koltukta çok nadir oturduğum için problem değil ama bu arabanın tesla yüzünden piyasaya tutunamamasına üzülüyorum gerçekten , çok şık ve fiyatı uygun bir araba bence
  12. W

Şu an peugeot rifter 2023 gt kullanıyoruz , megane e-tech geçmeyi düşünüyoruz sizce mantıklı mı ?
  13. W

🔥İndirim COSORI 5.5 L AirFryer 1.349 TL

Temizlemesi zor mu ?
  14. W

Path of exile 2 almak için tam çıkış tarihini beklemeli miyim ?

oyun sadece karakter gelişiminden mi ibaret peki , metin2 geçmişim olduğu için action rpg kısmına pek hakim değilim yani sadece mob keseceğim bir oyuna para vermek istemiyorum eğer içinde pvp tarzı şeyler yoksa 1747180703 şu an elimde rdr 2 var ona başlayacağım eğer sararsa beni bir süre idare...
  15. W

Path of exile 2 almak için tam çıkış tarihini beklemeli miyim ?

Oyunu alasım var ama çıktığı zaman ücretsiz olacak diyorlar , ben aldıktan sonra yakın zamanda ücretsiz şekilde tam sürüm çıkarsa harbiden içime oturur. Sizce ne yapmalıyım , yakın bir tarihte steamda veya epicte indirim günleri olursa almayı düşünüyorum.
Geri