wonderedone isimli üyenin son içerikleri

1. W

Anakart yanması ve disk dolması

Arkadaşlar laptobumda ssd %100 sorunu vardı açılırken yavaş açılıyordu. Bilgisayarcı anakart yanmış dedi. Doğru mudur ?
  2. W

Mi Band 6 hızlı şarj gitmesi

Böyle bir şeyin yaşanması normal değil ama değil mi ? HB hakkındaki yorumunda haklısın.
  3. W

İade kararı aldım :) Hepsiburada'dan almıştım. Hepsiburada'ya güvenmenizi tavsiye etmem.
  4. W

Merhabalar. Yeni aldığım Mi Band 6 ilk kullanımında cok hızlı sarj yemeye başladı. Güncelleme yaptı ardından bi anda 70 lerden 3 e düştü. Şarjını sıfırladım ve gece boyu sarj ettim. Uyandığımda şarjı 99 du bu normal mi ? Birazdan deneyeceğim şarjın hızlı gidip gitmeyeceğini. 1732679527...
  5. W

Bilgisayarcı kekliyor mu ?

Hocam daha alamam ya babam götürdü onada anlatamam maalesef :/
  6. W

Aga alamam ya babam götürdü bi tanıdığı imiş babama da bunu anlatsam anlamaz. Yani giden gitti.
  7. W

Elimde değil bilgisayar.
  8. W

Keşke
  9. W

Adamlar bilgisayarı aldı ve sorun ekran kartının çipi yanmış olması demişler şimdide o neye patlar bilmiyorum.
  10. W

Bilgisayar elimde değil şuan da maalesef
  11. W

Öncelikle Selamlar. 1 hafta öncesinde Valorant güncelleme yaptığımdan beri bilgisayar yavaşladı ve disk %100 olmaya başladı her bir şey açtığımda. Bilgisayarın açılması normalden uzun hale geldi vs. İnternetten baktım durumla ilgili şeylere işte Search'ın kapatılmasıdır gibi şeyler. Her şeyi...
Geri