Evet SSD alacağım fakat bi anda olmaya başladı. Beş gün öncesine kadar böyle problemler yaşamıyordum. Baya bir oyun sildim fakat hala aynı
problem var; format şart mıdır?
CS:GO gibi basit oyunlarda bile anlık fps drop yaşıyorum ve aşırı rahatsız ediyor. Eğer benchmarkta problem varsa format atsam düzelir mi? SSD alacağım fakat alana kadar idare etsin istiyorum.
HDTUNE BENCHMARK:
Oradan aldım ama ne siparişlerim kısmında gözüküyor, ne de bilgilendirme maili geldi. Siparişlerim kısmı geçici bakımdaymış ama mail neden gelmedi çözemedim.
Teşekkür ederim. Bir saat boyunca BlackShark V2'yi almaya çalıştım fakat HepsiBurada telefonuma 1 saat boyunca denememe rağmen kod gönderemedi. Hevesim kaçtı, almayacağım kulaklık.
Ortalama 1500₺ bütçem var, bu bütçe azcık aşılabilir.
Oyunlar dahil iyi ses verebilecek, şarkı dinlerken mutlu edebilecek ve mikrofonu da kaliteli bir şey arıyorum. Aklınızda fikir varsa alabilirim.
Teşekkür ederim.