wonk isimli üyenin son içerikleri

1. W

80k sistem önerisi lazım

Ekipmanlarım var sadece kasa istiyorum. Ekran kartı rtx olursa sevinirim. Arc raiders , pubg , Valorant oynamak istiyorum
  2. W

Powerbank önerisi arıyorum

Merhaba arkadaşlar powerbank almayı düşünüyorum. Uçakla seyehat edicem uçakta sıkıntı çıkmayacak bir model arıyorum. Şuanki telefonum samsung ama birkaç haftaya iphone alıcam ona göre önerirsiniz sevinirim
  3. W

Çözüldü✓ Hazir Sistem almayı düşünüyorum

Bütün aklım karıştı ya
  4. W

Tamam o zaman bide sıvı soğutma ekleyip son halini atabilir misin
  5. W

Ya ekran kartını 3 fanlı olsun istiyorum o yüzden ince hesaptakini dedim
  6. W

Arkadaşlar bütçem 45bin TL hazir sistem almak istiyorum Apex , Valorant , Cs2 ,Pubg oynuyorum aşağı linkteki iki pc arasında kaldim hangisi alınır yada başka tavsiyeniz var mı https://www.incehesap.com/vangard-v2-hazir-sistem-fiyati-41533/?hsu=683,684,1810114,685,144649,179738...
  7. W

Çözüldü✓ Max 44k Hazir sistem almak istiyorum

Arkadaşlar merhaba max 44k bütçem var hazır sistem almak istiyorum öneriniz var mı? Pubg, Cs2 , Valorant, Apex falan oynuyorum
  8. W

Çözüldü✓ 35k ya HAZIR SİSTEM arıyorum

amd ekran kartı düşünüyorum ya eyvalalh
  9. W

E fpsi etkisi ne olur ne yapmak lazım
  10. W

kanka ben bu sitemde 1080p oynasam darboğaz yapar mi
  11. W

Arkadaşlar merhaba 35k ya hazır sitem arıyorum oynayacağım oyunlar; Pubg , CS2 , Valorant genellikle bu oyunlar olacak bildiğiniz güzel bi sistem var mı acaba. Videoda sistemi ilerde geliştirmeyi düşünüyorum ona göre söylerseniz daha iyi olur
  12. W

Fc24 İçin Kol Almayı Düşünüyorum Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim

Bende bu sebepten dolayı kol aldım. Gittim ps5 dualsense aldım git sende ondan al kafan rahat olsun belki ilerde ps5 falan alırsın. Bak ben bu mantıkla aldım ps5 de alıyorum 1 kaç haftaya
  13. W

Çözüldü✓ Kulaklıktan ses çok basslı geliyor.

Arkadaşlar yakın zamanda asus rog cetra II core aldım ve müzik yada video dinlerken hiç sıkıntı yok ses mis gibi geliyor. Ama oyun oynarken sesler çok yüksek ve bassli geliyor bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba . Hyperx cloud 2 nin ses kartını kullanıyorum.
  14. W

Çözüldü✓ asus rog cetra II core almayı düşünüyorum önerilerinizi alırım

Merhaba arkadaşlar malum havalar çok sıcakladı. Benim oda 34 dereceyi falan görüyor o yüzden kulak içi kablolu kulaklık almayı düşünüyorum aklımda https://rog.asus.com/tr/headsets-audio/in-ear-headphone/rog-cetra-ii-core-moonlight-white-model/ bu model kulaklık var. Hyperx cloud 2 kulaküstü...
Geri