Beyler gtx 1050 ekran kartım var anakart almak istiyorum çok bi bilgim yok bu konuda her anakart her kasaya uyuyor mu (eski bir kasam var) bağlama kablolar falan hepsi aynı mı? Almayı düşündüğüm anakartları buraya bırakıyorum sizce hangisi daha uyumlu olur
Arkadaşlar bilgisayardan anladığım kadarıyla sistem toplamaya çalışıyorum bütçem çok kısıtlı (3000tl) o yüzden elimden geldiğince uyguna çözemeye çalışıyorum çok bi beklentim yok performans olarak MİNECRAFT LOL VALO oynatsın yeter ama parçaların uyumluluğu konusunda falan aklıma takıldı biraz o...
Arkadaşlar bilgisayar işinden çok anlamam kendimde bilgisayar toplamaya çalışıyorum ekran kartı olarak arada kaldım
R7 240 4GB Mİ
GT730 2GB Mİ
MİNECRAFT,LOL,VALO(nadiren) oynamayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı olur
Arkadaşlar fazla bi bütçem yok sarı site de 5.500tl ye bi sistem gördüm
1050ti ryzen5 1600 16gb RAM
Minecraft valorant cs2 bide lol oynamak istiyorum bilgisayarda fazla vakit geçirmiyorum artık düşük grafiklerde oynasam işimi görür mü sizce
beyler fazla bütçem (5-6k arası) şuan kullandığım pc de acayip eski çoğunuzdan büyüktür büyük ihtimalle biraz para biriktirdim5-6k arası 1050ti li sistemler veya rx 550 lü sistemler satılıyor 2. el olarak sizce bunlardan almalı mıyım? Çoğu i5 4. nesil le fln satılıyor LOL CSGO MİNECRAFT fln...