Hocam ram piyasasında bir sıkıntı oldu normal fiyatları zaten bu değildi. Son haftalarda hepsi büyük şirketlerin yapay zeka tabanlı arz-talep dengesinden dolayı uçtu. 11-12 bin bantlarındaydı 32x2 ramler.
Merhaba,
9800x3D işlemcim ve MSI X870 Tomahawk anakartım için 6000MHz'de kullanabileceğim bir RAM arıyorum.
Alttaki RAM'lerden hangisini önerirsiniz ve neden? Fiyat önemli değil, diğer sitelerde daha uyguna var sadece RAM'leri belirtmek için aşağıya linkleri ekledim.
Gönlüm Corsair...
Merhaba, ürünü dün amazondan aldım bugün elime ulaştı. Kabloyla laptopa bağladığımda direkt 900-1000 arası alırken.
Kurulumu cihaza yaptım (ethernet bağlantısını) 5GHz ile bağlandığımda 500mbps falan alabiliyorum. Yapmam gereken bir ayar falan mı var?
Merhaba,
Evimde 1000MBPS internet kullanıyorum. Modemin bulunduğu odada tam hız alabiliyorum.
Evin diğer ucundaki odaya gittiğimde hızım 150 Mbps'lere kadar düşüyor.
Şimdi şöyle ki belirttiğim evin diğer ucundaki odada modemden gelen CAT7 Ethernet kablosu bulunuyor.
Daha önce masaüstü...
Merhabalar,
Evimde 1000Mbps internet kullanıyorum. Modemin bulunduğu odada tam hız alabiliyorum.
Evin diğer ucundaki odaya gittiğimde hızım 150 Mbps'lere kadar düşüyor.
Şimdi şöyle ki belirttiğim evin diğer ucundaki odada Modemden gelen CAT7 Ethernet kablosu bulunuyor.
Daha önce masaüstü...
https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html
https://www.amazon.com.tr/Kioxia-Exceria-Plus-LSD10Z002TG8-3900MB/dp/B0CN5K4TYD
SSD'ler tam olarak bunlar
Merhabalar,
Yaza doğru Nvidia RTX 5090 modeline yükselteceğim için kasanın içinde de ufak dokunuşlar yapıyorum.
1200W bi PSU aldım. İşlemcim 9800X3D. Anakart içinde altta paylaştığım MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI modelini düşünüyorum...
Çok normal, "Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB" ile boşta 40-45 arası alıyorum. Oyunlarda 60-72 arası geziyor.
7800X3D'nin kuvvetli olduğunu bildiğim için kasam fandan görünmüyor bir de sen düşün. Senin dereceler de 240'lığa göre gayet normal.
İçin rahat olsun yani.