AirPods 3.nesil kulaklığın mikrofonu telefonda gayet iyi çalışıyor fakat kulaklığı ayrıca PC'de kullanabilmek için USB Bluetooth adaptör aldım. Ama PC'de kulaklığın hoparlörleri çalışırken mikrofonu çalışmıyor. Bunu çözebilmenin bir yolu var mı?
Ayrıca laptopta Bluetooth olduğu için orada da...
Asus GT301 320mm GPU uzunluğu desteği veriyor fakat Rog Strix 6750 XT 322mm uzunluğunda.Bu kart kasaya sığar mı ve şu yöntemle sığdırabilir miyim? Kasanın ön tarafındaki orta fanı söküp ekran kartını oradan monte etsem sonra o fanı tekrar yerine taksam uygun olur mu sizce?
R5 5600 soğutmak için bu CPU Cooleri kullanacağım fakat bazı endişelerim var.Öncelikle kasam Asus Tuf GT301 Anakart Asus Prime B550M-K, Ramler de Adata XPG Spectrix D41 Tuf (4x8).Merak ettiğim konu şu:Bu soğutucuyu bu kasaya sığdırabilir miyim ve herhangi bir yere temas söz konusu olur mu?
https://www.gaming.gen.tr/urun/204927/mantis-6800-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rog-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sistemde PSU seçili değil ve herhangi bir psu seçmeden satın alırsak PSU olmadan yollamaları mümkün mü? Ona göre satın alacağım
Hocam bu sistemler iyi de şu Asus Tuf Gt301 kasa araştırdığım kadarıyla cidden çok kötü bir airflowa sahipmiş.Yoksa güzel sistem.
1674407293
Hocam Nvidia ekran kartı tercih etmiyorum 8 GB VRAMDEN dolayı.
1674407406
Nvidia ekran kartı tercih etmiyorum 8 GB VRAMden dolayı