Ryzen 7 5800x3d işlemcim var . H100 corsair 240mm bi sıvı soğutucu taktım sıcaklık normal kullanımda 40/50 derece bi yanlışlıkmı yaptım yoksa normalmi ?
kaymakamlıktanda şikayet edebiliyoruz diye birisi söylemişti
1669247426
bilgi için teşekkürler fakat arayarakta sordum ardından yazılı olarak canlı desteğede sordum fakat 2 kere aynı cevabın aldım başka bi arkadaşımda sormuştu onada iade edilebileceğini söylediler . Bence sorun bende değil .
bunu geçtim kanka ben adamları aradım sordum canlı destekten yazdım iade kabul ediyoruz dedi sorun burda zaten . ama geri gönderdikten sonra bana bu tür ürünlerin kabul edilmeyeceğini söylediler . ben bu kasayı iade ederken kaç km yol gittim benzin parası harcadım bunları düşünmüyorlar ama ...
Bu şirket üzerinden aldığım ürünü 12 gün içinde yani 14 günü geçmeden iade ettim ve geri gönderdim fakat bu şirket ürünün iadesini sağlamadı. Ürünü geri göndermeden önce müşteri hizmetleri ile konuştum. 2 kez bana iadesini sağlayabileceklerini bizzat belirttiler (bunu kendi web sitesindeki...
boşta kullanırken herhangi bir sıkıntı yok . oyun oynarken kulaklık takmazsam sadece sıkıntı oluyor . hazır sistemi iyi bir fiyattan satın aldım iade etmekte pek istemiyorum . Şöyle bi yol düşündüm direk asus servisiyle konuşup değişim isteyeceğim . Büyük ihitmal kabul etmicekler ama thh...
0 bir ürün alıyorum 15 bin tl
fifada hz ye sabitledim aynı sorunu alıyorum ama valorantta 600 alıyorum normalde 300e sabitleyince sorun baya bi azalıyor
1667913077
şuan gaming genle konuştum ürünün iadesini alşabileceklerini söylediler sizce ne yapmalıyım
neden hocam ? ekran kartında bi sıkıntı olduğu bariz belli ben bu sesi gecenin köründe duymak zorundamıyım sizce ? 0 bir ürün alıyorum 15 bin tl değerinde ve kullanırken fpsi sabitlemem gerekiyor rahatsız edici bir ses geliyor . ben bu ekran kartınbı 5/6 sene kullanmayı düşünüyordum . böyle bi...
evet oyun açtığım zaman bu sorun oluyor
1667903386
evet böyle bi hakkım var ama çoğu firma coil whineı granati sebebi olarak kabul etmiyor . Ne yapmam lazım bilemedim .Coin Whinedan sonra thh ye başvurup sonuç alan bş kaç kişi gördüm forumlarda
1667903424
zaten çoğu kişiyi kabul etmiyorlarmış...