Yani phantom oynamıyorum ve set şwklinde almicam oyunada çok nadir para yatırabiliyorum ama zfiri phantom şahane çok beğendim ama vandal oynuyorum dediğim gibi
Merhaba valorant tan vp aldım skin almak için bir kaç gündür bekliyorum marketimde zifiri phantom gelmiş güzele benziyor hoşuma gitti fakat bdn vandal oynuyorum yani phantom oynadım zamanlar çok nadir vandal skini bekliodun fakat bu skin çok hoşuma gitti almalıyımım alırsam sırf skin için...
Merhaba benim mağradan kalma pc im var işlemci amd a4-5000 ekran kartı radeon hd 8330 ram 4gb alıcağım tablet helio g99 mali g57 kullanıo tabletim mi daha güçlü yoksa mağradan kalma pcmi 🤔
Daha almadım düşünüyorum araştırdğımda samsung galaxy a9 da büyük şarj olamama veya dokunmatik sorunları var bu sorunlar herkesin başına gelmemiş ama öoğu kişi yaşamış
1737969833
Köyde yaşıyorum satsam alcak insan yok redmi pad se 8.7 de g85 var samsung galaxy a9 da g99 var redmi pad se 8.7...
Samsung galaxy a9 tablet almayı düşünüyorum ama insanlar şarj ve ekranda donma tepki vermeme sorun yalıyolar bu sorunlar güncellemeyke gidiceği söyleniyor bu sorunu çoğu kişi yaşamış redmi pad se 8.7 mi almalıyım yoksa samsung galaxy a9 tablet i bu kronik sorunları geçme umuduylamı almalıyım
Fazlabi bütçem yok 4000tl gibi bi şey 5000 tl ye de çıkamıyorum samsung galaxy a9 tablet 4/64 alicam gibi duruyır genelde brawl stars pubg oynarım 4 gb ram yeterlimi
Merhaba ben tablet alıcam şuan Samsung a9 düşünüyorum ekranı biraz kötü 60hz genelde brawl stars oynicam arada pubg 60 hz sizce yeterlimi oyun için tabletin işlemcisi g99