Yas ortalamasi asagi yukari belli olan, "cogunlukla" teknoloji, bilgisayar vs gibi konularda sorularina cevap bulabilecegin bi forumda neden bu tarz derin bir arastirma ya da bilgi birikimi gerektiren konularda cevap bulmaya calisiyorsun ki? Ustelik hic yilmadan gunde 1 defa. Su ana kadar kac...
Katiliyorum hocam olan fakire oluyor bu ulkede zaten. Bence devletin devlet kitabi yollamasi bosa israf zaten. Bi sene boyle yardimci kaynak tarzi seyler yollamislardi test kitaplari. Onlar falan gayet guzeldi hic ders kitabi basmayip onlardan yollasar ise yarar aslinda. Ders kitabi kullanan...
Guncelleme:
Gecen sene olan oldu yine denemeyi sonradan alinan kararla ayri ayri satmaya karar verdiler. 6000 TL 75 tane. Bence baya iyi. Kitaplarda ortalama 10K tutuyor ayri alinca, yani 3 K cepliyorlar. Fakat o kadar sacma kitaplar var ki asla cozmeyecegim. Ayrica bende olan kitaplarda var...
Valla hatırlamıyorum hiç ama 11 olduğumuz için fazla yapmadılar. Ya zaten sorun denemeyi ayrı vermemeleri çok saçma iş yani elinde fazla kitabı olan adam niye alsın
Hocam haklısınızda tek başıma yapabileceğim bir şey değil kimse o topa girmek istemez. Birde dediğim gibi daha erken biraz bekleyelim ona göre hareket etmek daha mantıklı. Geçen senede bu tarz bir şey olmuştu ama denemeyi ayrı alabiliyorduk.
Hocam kitap listesi bile vermiyolar hocalar söylüyor. Tam olaeak bilmiyoruz yani
1758358941
Satıcı tahmin edin kim? Tekelleştiler ülkenin sorunu direkt bu herifler. Ama biraz bekleyelim bakalım belki yumuşarlar ki yumuşamasalarda mecburen alacagiö ben herhalde. Bi kitap listesine ulaşıp...