WörWind isimli üyenin son içerikleri

1. WörWind

Bu iki ayakkabıdan hangisi

Gorunus olarak under armour bence daha iyi. Bu arada aklinizda olsun floda 1 alana 1 bedava var belki isinize yarar
  2. WörWind

Donanım Arşivi Forum vs Technopat Forum

Teknik sorunlarina burada cevap bulma ihtimalin daha az oraya gore. Sonucta orasi daha koklu bir forum. Fakat benim genel gozlemim oradaki insanlar tek kelimeyle egoist. Tabi herkes icin gecerli degil bu ama genel gordugum oyle sahsen. Bu forumun en buyuk avantajinin samimiyet oldugunu...
  3. WörWind

40-45K hazir sistem veya toplama sistem onerisi

Ben kendime almıyorum bir arkadaş için bakıyoruz o zaman beklemek mantıklı 1745850422 https://www.gamegaraj.com/urun/sergeant-7a-rtx5060ti/ bu sistem nasil olur?
  4. WörWind

40-45K hazir sistem veya toplama sistem onerisi

DDR5, Nvidia ekran kartli, 40-45 bandindaki onerilerinizi bekliyorum
  5. WörWind

Pttden gelen mesaj gerçekmi

oyle hocam zaten dedigim gibi oncesinde dolandirilma durumu olmasa bu kadar panik yapmazdim tesekkur ederim yine de
  6. WörWind

lan keske google bakip konu acsaydim makara konusu olduk 10 dkde hay
  7. WörWind

Sagolun hocam internete biraz baktım dolandırıcıymış galiba zaten belli de hani o dolandırıcı olayından sonra denk gelince bi korktum 1745327920 Haklısınız hocam teşekkürler
  8. WörWind

Telefona böyle mesajlar gelmiş en son 1 ay önce bir tane dolandırıcıdan sipariş etmiştim dolandırıcı oldugunu anlayınca pakryi hiç teslim almamıştım ama böyle bir şey gerçek olabilir mi
  9. WörWind

Kaspersky açılmıyor. (hacklendim mi)

Bende de boyle olmustu kasperskynin kendi sitesindeki kaldirma araciyla sildim kasperskyi malwarebytes indirdim bi tehdit bulamadi
  10. WörWind

Texture Shimmering sorunu nasıl giderilir?

Su an tek ortak noktamiz anakartlarimizin Asus olmasi. Acaba bu sorunu yasayan diger insanlarin anakarti da asus olabilir mi ki? Ne bileyim belki fabrikasyon hatali bir sekilde cikiyordur bu anakartlar.
  11. WörWind

Anakartiniz neydi hocam?
  12. WörWind

Degil hocam ben AMD kullaniyorum bende de sorun var, bence cidden elektrik tesisatiyla alakali bir durum olabilir her ne kadar sacma da olsa
  13. WörWind

bi ara paranoya olusmustu bende seyi falan dusunuyordum lan acaba buyudum kendim eve ciktim ev degistirmeme ragmen yeni pc aldigimda da bu sorun olur mu diye dusunuyordum
  14. WörWind

Hazir aldim hocam ben, Orasi muamma iste belki sansa bala biri gorur konulari denk gelir falan
Geri