Bluetooth kulaklık önerisi varmı mümkünse bilinen bir marka olsun ses seviyesi bass yüksek olsun oyun için kullanacağım . Bütce sınırı yok silikonlu olsun.
Knk Trendyol Hepsiburada Amazon falan oralardan alacağın her şey güvenli ve eline kesinlikle ulaşacaktır . Çünkü bu sitelerden sipariş verdiğin şeyler...
Knk 30 gün içerisinde net stoklar yenileniyo ama ne zaman olucağını bilmiyorum . Haberin olsun stoklar yenlendiğinde telefon 26bin TL den satışa sunulacak .
Knk 8 lik le 12 kil arasında bir fark yok zaten mobil uygulamalar veya oyunlar en fazla 7 GB ram kullanıyo 12 biraz abartı çok fazla fotoğraf çekiceksen...
Türknet internetim Zyxel modemim var 5 Upload alıyorum bunu nasıl hızlandırıcam ıp girip admin üzerinden yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yaparım şimdiden...
Telefona yeni aldığım sim kartını telefona taktığım zaman algılıyor mobil veriyi açıyorum ama internet yok diyor birisini arıyorum ağ bulunamadı diyor sms...
Zyxel modemde ıp adresi mevcut değil diyor . Bu sorunu nasıl çözeceğim bağlan tuşuna basınca da bağlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
1724400678
Rl