Wostid Reis isimli üyenin son içerikleri

1. W

Oyun sadece cpu kullanıyor.

Nerde o ayar bulamadım.
  2. W

Oyun sadece cpu kullanıyor.

Bannerlord oynuyorum yüzde 90 üstü cpu kullanımı var ama gpu sadece yüzde 1,2 kullanılıyor. Nasıl düzelir?
  3. W

FC24 Ultimate team girilmiyor.

1711218953 Aynen böyle diyor 2 gündür.
  4. W

Hocam işte buraya bile giremiyorum oyunu indirdiğimde tıkladım ultimate teame girmiyor. Hiç bir türlü giremiyorum hep bu hatayı veriyor.
  5. W

Hocam direk hiç ultimate team'e giremedim. Nasıl gireceğimi bulamadım.
  6. W

Dün aldım oyunu dünden beri girmeyi deniyorum ama giremiyorum. Nasıl girebilirim? Tüm çözümleri yaptım internetteki ama hiçbir şekilde düzelmiyor. Xbox'daki 9 saatlik deneme sürümü hesabından giriliyor ama oyunu satın aldığım hesaptan giremiyorum ultimate teame.
  7. W

Fifa 22 kariyer buga girdi.

Böyle kalıyor ekran hiçbirşey yapamıyorum bir tek sol üstteki logosuz şeye tıklayabiliyorum. Oraya tıklayınca da oyun bitmeyen bir yüklenme ekranına giriyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya doğrulaması yaptım.
  8. W

Kaç Hz monitör almalıyım?

360 Hz.
  9. W

Steam eFootball24 market dolarla gözüküyor

Steam'den oynuyorum. YouTuber'ler myclup parası almak istediğine TL olarak gözüküyor ama bende dolar gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
  10. W

PES 15 oyun kurulmuyor

PES 15 indirdim. Korsan. Kaspersky açık. Ama setupa bastığım zaman RAR'daki çıkan ekran yüzde yüz oluyor, sonra kayboluyor. Hiçbir şey olmuyor. Ve 4 GB'lik şey de %temp% yerine gitmiş.
  11. W

FiveM Klasör Seçmek Güvenilir mi?

İndirdim şimdi kurcam GTA'nın klasörünü seçmemi istiyor. Güvenilir midir?
  12. W

LoL Feedleyenlere ne yapıyorsunuz.

Kardeşim ban sebebi olmasa oyunda bilerek besleme diye bir şey olmaz reportlama kısmında. Bu adam bile bile 20 kez öldü ve benim 40 dakikamı çaldı. Ticket yolladım bekliyorum.
  13. W

Ne eğlencesi ya takımızda 0/20 bir otistik var herkesi kastırıp İlah yapmış skor 0/48 ve herkes tek yiyor. Nasıl eğlenebilir bir insan bu oyundan?
  14. W

Bu konuyu açarken oyunumda 0/20 giden bir nasus var.
  15. W

GrandRP mining mi yapıyor?

İnternette izlediğim bir videoda yayıncı mining yaptığını söylüyor. Gerçek mi? GrandRP yerine Fivem'mi kurulmalı?
Geri