Genelde oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Daha önceki minidump dosyalarını isterseniz atabilirim şu anki attığım yeni aldığım sistemim yeni ne arızalı onu da tam olarak bilmiyorum durduk yere alıyorum. Yardımcı olur musunuz artık öyle bir bıktım ki sistemden soğudum yeter artık ya.
Dump...
Bende bu gibi durumları öğrenmek için forumu açtım işte silikon kalitesi değişiklik gösterirse biraz daha ısınma veya overlockdan kaçınınız gibi birkaç video görmüştüm bilmiyorum pek.
Dediklerinizi yaptım pc yine mavi ekran verdi hocam valla bıktım ya mavi ekrandan neden aldıysam şu sistemi pf
link: https://drive.google.com/file/d/1chtE_3czZ4VNMdGFLfQJBhA-WOZhwF-D/view?usp=sharing
Diğer pinli olanalrındada aynısı yazıyor ama bu şekil olması silikon kalitesini etkileyebilir diye düşünüyorum tüm videolarda pinli olarak geliyor çünkü.
1731926825
Bide satıcıya kadar sordum cevap vermedi amd desteğe yazdım şimdide eğer silikon kalitesi farkı varsa sorun orda zaten.
Birazdan dediğinizi yapıcam böyle bi programla test ediyorum şuan windows 11 kurdum kuralı yonga seti vb onları otomatik kurmuştu pc de yeni şimdi her parça yeni olunca okadar çok uğraştırıyorki sistemi topladığıma pişman oldum şuan dediğiniz sürücüleri tekrar kurdukdan sonra mavi ekran yemez...
Yine mavi ekran yedim ekran kartında sorun olabilirmi tüm bunları test edebilcek bir pgrogram varmı.
1731856383
1731856545
Sorun ekran kartında gözüküyor.