Wostierr isimli üyenin son içerikleri

1. Wostierr

Sürekli sebepsiz mavi ekran yiyorum (Dump içinde)

memetst86 yıda yaptım ekran akrtımda sorun olduğunu düşünüyorum.
  2. Wostierr

Denemedim windows bellek tanılama ile test yaptığımda sorun bulamamıştı. Deniceğim en son şey format olur sanırım.
  3. Wostierr

Genelde oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Daha önceki minidump dosyalarını isterseniz atabilirim şu anki attığım yeni aldığım sistemim yeni ne arızalı onu da tam olarak bilmiyorum durduk yere alıyorum. Yardımcı olur musunuz artık öyle bir bıktım ki sistemden soğudum yeter artık ya. Dump...
  4. Wostierr

Ryzen 7 7800x3d dış görünüşündeki ferrit core (bead) kaldırıldımı?

Bende bu gibi durumları öğrenmek için forumu açtım işte silikon kalitesi değişiklik gösterirse biraz daha ısınma veya overlockdan kaçınınız gibi birkaç video görmüştüm bilmiyorum pek.
  5. Wostierr

Mavi ekran hatası alıyorum

Dediklerinizi yaptım pc yine mavi ekran verdi hocam valla bıktım ya mavi ekrandan neden aldıysam şu sistemi pf link: https://drive.google.com/file/d/1chtE_3czZ4VNMdGFLfQJBhA-WOZhwF-D/view?usp=sharing
  6. Wostierr

Diğer pinli olanalrındada aynısı yazıyor ama bu şekil olması silikon kalitesini etkileyebilir diye düşünüyorum tüm videolarda pinli olarak geliyor çünkü. 1731926825 Bide satıcıya kadar sordum cevap vermedi amd desteğe yazdım şimdide eğer silikon kalitesi farkı varsa sorun orda zaten.
  7. Wostierr

Resim herşeyi açıklamıyor bilgili birisi olursa diye formu açık tutacağım.
  8. Wostierr

Birazdan dediğinizi yapıcam böyle bi programla test ediyorum şuan windows 11 kurdum kuralı yonga seti vb onları otomatik kurmuştu pc de yeni şimdi her parça yeni olunca okadar çok uğraştırıyorki sistemi topladığıma pişman oldum şuan dediğiniz sürücüleri tekrar kurdukdan sonra mavi ekran yemez...
  9. Wostierr

Tamamdır halledip tekrar dönerim teşşekür ederim.
  10. Wostierr

Uygulamayı anlamadım ben dump dosyasını atsam siz bakabilirmisiniz rica etsem? dumb: https://drive.google.com/file/d/17Jo78hkqIflwqskk7KA4G_s42WVyjRzX/view?usp=sharing
  11. Wostierr

Yüklüyorum şimdi attığım ss ler ekran kartını gösteriyor doğrudan değilmi?
  12. Wostierr

13. Wostierr

Yine mavi ekran yedim ekran kartında sorun olabilirmi tüm bunları test edebilcek bir pgrogram varmı. 1731856383 1731856545 Sorun ekran kartında gözüküyor.
  14. Wostierr

7 saat civarı mavi ekran almadım sanırım düzeldi herkese teşşekürler.
  15. Wostierr

Windowsun kendi bellek tanımalmasını yaptım hata bulunamadı dedi.
Geri