wosvos72 isimli üyenin son içerikleri

1. wosvos72

100k Bütçe Sistem Önerisi Monitör Dahil

Bence cumayı bekleyin gaming gecesinde 5070ti lı sistem 82k ya düşüyor parça kalitesinden emin değilim ama ram eklemesi ile kasayı daha uygun fiyata düşürürsünüz diye düşünüyorum.
  2. wosvos72

Çözüldü✓ Poco Tabletlerde Redmi Kalemler Çalışıyor Mu

Rica ederim iyi günlerde kullanın.
  3. wosvos72

Cs2 1080p 200 - 250fps Oynatacak Ekran Kartı Önerisi

3600 ile 5500 çok yakın FPS'ler veriyor. Ayrıca 5500'de PCI-e 4.0 desteği yokken 3600'de var. Sadece CS gibi oyunlar oynayacağınız için en iyi işlemci X3D ler olurdu. Ama onların fiyatları çok uçuk bu durumda elde 5600 kalıyor en mantıklı olarak.
  4. wosvos72

Cs2 1080p 200 - 250fps Oynatacak Ekran Kartı Önerisi

Ekran kartı konusundan pek emin olmasam da işlemci konusunda 5600'e upgrade etmenizi öneririm bende 5500 den 5600x'e geçen biri olarak(5600 ile aralarında pek fark yok). 5500 ile fena fark olacaktır. CS ve Valo tarzı oyunlarda. Ben değiştirdiğimde valorant'ta 100'ün üzerinde fps değişimim olmuştu.
  5. wosvos72

Çözüldü✓ Poco Tabletlerde Redmi Kalemler Çalışıyor Mu

Bende 2024 model olan Poco Pad var Redmi Smart Pen ile çalışıyor. Ayrıca klavyeli kılıfı da uyumlu.
  6. wosvos72

❌İndirim Bitti! Casio Edifice Eqs-920db-1bvudf Erkek Kol Saati 6761tl

Bende öyle okumuş olabilirim :D
  7. wosvos72

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Telefonda müzik dışı pek kullanmadım cızırtı olmuyordu. Dip ses konusundan emin değilim. Çünkü kasamda dip ses olabiliyor.
  8. wosvos72

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

CX31993 çipli birebir aynı tasarımda bende dönüştürücü kullanıyorum. Simgot EW200 ile ses seviyesini gerçekten yükseltiyor. Ben memnunum.
  9. wosvos72

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

Açıkçası AM5 bir sistemim yok fakat geçmeyi düşünüyorum sırf bu sebepten ve termal macundan dolayı aldım. Konu için teşekkürler.
  10. wosvos72

🔥İndirim Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 Gr 24.81 Tl (50 Tl Kupon ile)

Bende alabildim. Kişiye özel olsa bende alamazdım. Konu için teşekkürler.
  11. wosvos72

Amazon İşini Hakkıyla Yapıyor!

Amazon gerçekten çok iyi böyle durumlarda bende LEGO seti almıştım fiyatı düştü. Hediye kuponu olarak iade ettiler. Müşteriye değer veren çok az firmadan biri bence.
  12. wosvos72

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Müşteri hizmetleri muhasebeleştirme işlemi olmamış olabilir dedi. Harcama yapılmadığı için büyük ihtimalle gelmiyor. Bende de aynı durum oldu gece konuyu gördükten sonra kampanyaya katıldım. 3 ay içinde en az 1 alışveriş yapma kıstası olduğunu sonradan fark ettim. Katıldıktan sonra harcama...
  13. wosvos72

🔥İndirim 🔥4 Adet 80'li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

Uzun süredir çelik kapsüllerle tchibonun daha eski bir makinesini kullanıyorum. Açıkçası yapımı hızlı olsa da kendi belirli kapsüllerinin yetersizliği sebebiyle insan bir yerden sonra sıkılıyor kahvesini de güzel bulmuyorum açıkçası çelik kapsülde eziyet eğer uğraşacak vakit varsa yarı otomatik...
  14. wosvos72

🔥İndirim Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse 848,99 TL

Kronik scroll sorunu var. Almayın.
  15. wosvos72

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Bende veri ekledim gerçekten yararlı bir proje olmuş. Hız kontrol edilecek alanı kolay bulabilmek için arama kısmı gibi bir şey eklenebilir yada altyapı sorgulamada ki gibi listelerden seçilebilmesi gibi vs.
Geri