wosvos72 isimli üyenin son içerikleri

1. wosvos72

🔥İndirim Razer Seiren Mini Mikrofon pembe 1489Tl

Uzun süre siyahını kullandım ses kalitesi gerçekten iyiydi tek eksisi fiziksel bir mikrofon kapatma tuşu olmamasıydı. Seiren V3 mini de kovalayabilirsiniz ama yine de iş görür bir ürün. Ayrıca bir mikrofon standı ile kullanmanızı öneririm.
  2. wosvos72

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı 64TL🔥

Filamentine göre değişiyor. PLA ise 60 dereceye kadar. PETG 80 derece ABS ise 100 dereceye kadar diye biliyorum.
  3. wosvos72

Yaklaşık 100-120k arası mimar için sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu sistem bir mimar tarafından kullanılacak ve hiç oyun oynanmayacak. Şu RAM fiyatlarının uçuşundan sonra nasıl bir sistem önerirsiniz? Benim bulabildiğim 9700X ve 5070 Ti'lı sistemler var bu bütçelere gözden kaçırdığım sistemler var ise sizden de fikir almak istedim. Bu...
  4. wosvos72

Klasse Pro Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Mouse Pad 299 TL

İhtiyacım vardı arkadaşım da attı bana direkt kaptım.
  5. wosvos72

🔥İndirim Lego Ponsetya Çiçek modeli 1.449 TL

Bende hata oldu herhalde.
  6. wosvos72

Öneri Pc upgrade etmek istiyorum yardım ve tavsiye

işlemci ve ekran kartı asıl olay ama 5500 de çok iyi kalmıyor şuan piyasaları bilmiyorum amd geçecekseniz bile en azından 5600 almaya çalışın ram'in genel sistem kullanımı dışında öyle mükemmel bir farkı olmuyor 1050ti 5500 den 5600x 3060ti geçmiş biriyim anakartınız değişecekse bile 5600 almaya...
  7. wosvos72

Trendyol İndirim Kodları

Son 3-4 gündür şu tarz kod bekliyorum ben ürünü alınca geldi.
  8. wosvos72

Bu sistemi 39 bine aldım iyi mi? sizce

2 kere sıcak fırsatlara açmak için nasıl bir kafada olmak lazım ya koskoca yazıyor orada onaylayarak açıyorsun konuyu birde bu ben forumda yeniyim mantığı bir şeyde değil okumayı da mı beceremiyorsun.
  9. wosvos72

🔥İndirim Trendyol 1200/300 Cumaya Özel Kod

Keşke LEGO'larda geçen kodlar da olsa.
  10. wosvos72

❌İndirim Bitti! TRENDYOL 1000E 200 KOD

Bu kodlar uygulamadan bildirim olarak mı düşüyor ?
  11. wosvos72

🔥İndirim Trendyol Elektronik Ürünlerinde 1400/400₺ Kupon

LEGO'larda geçerli kupon var mı acaba ?
  12. wosvos72

❌İndirim Bitti! 2669 TL Lego 42210 Technic Fast and Furious 1410 parça

Görsem direkt alırdım çok güzel düşmüş.
  13. wosvos72

❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16G Gaming Trio OC Beyaz Grafik Kartı 49.9 AMAZON

Zaten normalde bunların bize düşmemesi lazım Amazon Germany satsa bile. Karıştırılması çok normal. Keşke gümrük sınırı muhabbeti olmasa.
  14. wosvos72

❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16G Gaming Trio OC Beyaz Grafik Kartı 49.9 AMAZON

Müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece emin olabilmek için ve bana gümrükten geçmeyeceğini devletin el koyacağını söylediler.
  15. wosvos72

kardeş tamam da bundan 2 yıl önce falan olması lazım yine amazon germany satıcılı 5600x yada 5600g idi sanırım indirime girmişti herkes almıştı sonrasında vergi düzenlemesi oldu ve aynı işlemci gümrükten geçemeyeceği için sıkıntılar olmuştu diye hatırlıyorum amazon tr de amazon germany...
Geri