wosvos72 isimli üyenin son içerikleri

1. wosvos72

❌İndirim Bitti! Ninja Slushi Frozen Makinesi 8974 TL Peşin Fiyata 9 Taksit

O çok daha iyiymiş en son 10600 lira görmüştüm indirimli fiyat olarak o yüzden bu gözüme iyi gelmişti.
  2. wosvos72

❌İndirim Bitti! Ninja Slushi Frozen Makinesi 8974 TL Peşin Fiyata 9 Taksit

Merhaba ürün şu anda son 1 yılın en düşük fiyatında taksit avantajı ile de alınabilir olduğunu düşünüyorum. Bu arada son zamanlarda fiyatı geriliyor belki daha da düşebilir. Benim bu ürüne ilgim vardı ve Türkiye'ye ilk geldiğinde 18000 TL gibi bir fiyatı vardı...
  3. wosvos72

❌İndirim Bitti! Starbucks Veranda Blend Türk Kahvesi 100g 69 TL !!!

Konu için teşekkürler. Bizim evde sık tüketiliyor 4 paket aldım.
  4. wosvos72

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

Çok iyi vermişler Patriot 2x16'yı ay başında 25k'ya almıştım. O zaman olsa ve yakalasam çok tatlı olurdu.
  5. wosvos72

Çözüldü✓ Windows 11'de Asus Prime B350 Plus Secure Boot Açınca Hata Veriyor

Bu ayar çözdü sorunu. Çok teşekkürler daha önce başıma hiç gelmemişti. Bu yüzden bu ayarın varlığından bile haberdar değildim.
  6. wosvos72

Çözüldü✓ Windows 11'de Asus Prime B350 Plus Secure Boot Açınca Hata Veriyor

Merhaba eski sistemimde ki bazı parçaları satmıştım ve alan kişi şu sorunu yaşıyor. Secure Boot'ta Windows UEFI mode seçilince invalid signature detected. Check Secure Boot policy in setup diye bir hata çıkıyor. Sistem bilgisinde BIOS modu'da UEFI bu hatanın sebebi ne olabilir. Bende böyle bir...
  7. wosvos72

60-80 Bin TL Arası Sistem Önerir Misiniz? 🥺 OEM

Gaming gecesine bir bakın.
  8. wosvos72

Pny RTX 5070 Ti Sıcaklık Değerleri

Valla fiyatlara zam beklendiği bir gerçek. Ne olur bilemiyorum açıkçası.
  9. wosvos72

Tükendiler. Birisi eylüle kadar stok gelmeyecek demişti. Ben ay başında 58000'e aldım battle ax modelini alacaktım stoğu bitince bunu aldım. Gerek tasarımı gerek soğutması çok hoşuma gitti sff olmasına rağmen boşta 39 derece, yükte 53 derece gayet memnunum.
  10. wosvos72

Colorful'un sff bir modeli vardı igame ultra ben onu aldım stres testine sokmadım fakat rust'ta vs 53 derece oluyor max. Çok hoşuma gitti bu durum.
  11. wosvos72

Yardım D&R Sitesine Giremiyorum

Valla kendi kendine düzeldi. VPN ile giriyordum ben artık en sonunda.
  12. wosvos72

Yeni Toplanan Am5 Sistemde Ekrana Görüntü Gelmiyor

Merhaba yeni topladığım, B850m Force, 5070ti 9700x ve 32 gb ram li sistemde dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Tek ram le de denedim ama sadece dram ışığı yanıyor. Desteklerinizi rica ederim.
  13. wosvos72

Rust Açılmıyo Yardımcı Olur Musunuz

DLSS kullanıyorsanız DLSS'i kapatın öyle deneyin. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde düzeldi.
  14. wosvos72

🔥İndirim Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Usb Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı | 869,00 TL

2020 de ikinci el olarak aldığım bilgisayarın yanında RGB olmayan versiyon verilmişti. Mikrofon kalitesi güzeldi. Gerçekten old but gold.
Geri