Uzun süre siyahını kullandım ses kalitesi gerçekten iyiydi tek eksisi fiziksel bir mikrofon kapatma tuşu olmamasıydı. Seiren V3 mini de kovalayabilirsiniz ama yine de iş görür bir ürün. Ayrıca bir mikrofon standı ile kullanmanızı öneririm.
Merhaba arkadaşlar, bu sistem bir mimar tarafından kullanılacak ve hiç oyun oynanmayacak. Şu RAM fiyatlarının uçuşundan sonra nasıl bir sistem önerirsiniz?
Benim bulabildiğim 9700X ve 5070 Ti'lı sistemler var bu bütçelere gözden kaçırdığım sistemler var ise sizden de fikir almak istedim.
Bu...
işlemci ve ekran kartı asıl olay ama 5500 de çok iyi kalmıyor şuan piyasaları bilmiyorum amd geçecekseniz bile en azından 5600 almaya çalışın ram'in genel sistem kullanımı dışında öyle mükemmel bir farkı olmuyor 1050ti 5500 den 5600x 3060ti geçmiş biriyim anakartınız değişecekse bile 5600 almaya...
2 kere sıcak fırsatlara açmak için nasıl bir kafada olmak lazım ya koskoca yazıyor orada onaylayarak açıyorsun konuyu birde bu ben forumda yeniyim mantığı bir şeyde değil okumayı da mı beceremiyorsun.
kardeş tamam da bundan 2 yıl önce falan olması lazım yine amazon germany satıcılı 5600x yada 5600g idi sanırım indirime girmişti herkes almıştı sonrasında vergi düzenlemesi oldu ve aynı işlemci gümrükten geçemeyeceği için sıkıntılar olmuştu diye hatırlıyorum amazon tr de amazon germany...