woutahmet isimli üyenin son içerikleri

1. W

Laptop İçin Soğutucu 1000 TL

İyi Forumlar lenovo Loq 4060 laptop var elimde bunun için 1000tl civarlarında soğutucu aramaktayım önerilerinizi bekliyorum
  2. W

Lenovo laptop önerisi 20.000TL

saolun hocam sizce aradaki fiyat farkına değer mi arasında bir fark var mıdır 2 laptop arasında
  3. W

baya fazla eklemem gerekiyor bu laptopa yok mu mesela 22k civarlarına oyun oynatmasına çok gerek yok
  4. W

hocam o laptopun linkini atabilri misiniz acaba
  5. W

İyi Forumlar başlıkta belirttiğim gibi lenovo marka olursa iyi olacak 20.000tl ye kadar ders, film için kullanılacak laptop aramaktayım önerilerinizi bekliyorum
  6. W

Sizce Bu Laptop Alınır Mı

https://ty.gl/xkc9zj0aomwov İyi Forumlar Sizce bu laptop bu fiyati eder mi ve bu fiyat bandında laptop önerileriniz var mı
  7. W

TÜBITAK 2209-A Proje Bulma

Tübitak 2209-A diye Üniversite öğrencilerine yönelik diye geçiyor konu falansa herhangi bir konuda olabilir
  8. W

TÜBITAK 2209-A Proje Bulma

Başlıkta belirttiğm gibi derste bu Tübitak projesi ile ilgili sunum yapacağım ve çok fazla uğraşmakta istemiyorum hocanın bu projeyi internetten aldığımı anlamayacak şekilde nereden bulurum bilgisi olan var mı?
  9. W

33.000 Tl Bütçe Laptop

Iyi Forumlar Laptop önerileriniz bekliyorum bu bütçeye göre f/p olursa iyi olur oyun bilgisayarı arıyorum.
  10. W

🔥İndirim 27-28 Eylülde Sinema Biletleri 1500 Salonda 80 TL!

Margot robbie ve colin farell oynadığı bi film var ona gidilebilir belki isim olarak bilinen oyuncular var filmde
  11. W

1500 Tl `ye Kadar Kulakiçi Kablosuz Kulaklık Önerisi

İyi Forumlar 1500 Tl ye kadar bütçe belirledim daha öncesinde QCY T13 kullanıyordum aldığımda f/p dı. Ona benzer kulaklık
  12. W

10000-11000 Tl ye kadar Telefon Önerisi

bu telefonu sipariş etmiştim bu yorumu görmem iyi oldu
  13. W

linkteki site bana güven vermiyor açıkcası
  14. W

İyi Forumlar yukarıda belirttiğim fiyat bandına uygun olacak şekilde , Pedere alacağım için günlük işlerini halletsin yeter. Diyeceğim telefon önerilerinizi bekliyorum.
  15. W

Uzun Saçlar İçin Bu Wax Alınır Mı

https://www.trendyol.com/massia-beautylab/sac-sekillendirici-krem-wax-p-788130722?boutiqueId=61&merchantId=518982 ürün bu arkadaşlar
Geri