Wøx1N isimli üyenin son içerikleri

1. Wøx1N

4K bütçe klavye önerisi

hocam w75 in sesi çok hoşuma gitmiyor. ondan başka öneri istemiştim şimdi magger 68 in sound testini dinledim sesi hiç tok değil onu yanlış atmışım başka önerebileceğiniz klavye var mı?
  2. Wøx1N

4K bütçe klavye önerisi

hocam bende w75 düşündüm de onlar hariç şunlarıda beğendim hangisini önerirsiniz? https://wraithesports.com/products/yunzii-b75-pro-mekanik-klavye?srsltid=AfmBOoqMdlRFZlPOz34y3lFyKCEvxgNPYpWwC7nbBuHs87cHoVwSZN14...
  3. Wøx1N

4K bütçe klavye önerisi

Herkese merhaba, Bütçem 4-4.5k klavye arıyorum. ses olarak tok ve creamy bir ses istiyorum. boyut olarak %75 istiyorum. bunlara dikkat ederek klavye önerir misiniz?
  4. Wøx1N

40K bütçe 55inç televizyon önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55q7f5-55inc-138-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-uydu-alicili.html bu modeli beğendim ama 40k ya kadar çıkabilirim o fiyata daha iyisi varsa onu almak isterim
  5. Wøx1N

40K bütçe 55inç televizyon önerisi

40k bütçem var televizyon alacağım 55inç olacak önerilerde bulunurmusunuz?
  6. Wøx1N

55 inç televizyon önerisi bütçe 35K

biliyorum hocam, kendime almıyorum annem babama alacağım onlar samsung istiyor kırmak istemiyorum.
  7. Wøx1N

samsung istiyorum hocam sanırım sizin attığınızı alacağım ama gece indirimleri ne zaman oluyor şu anda göremedim? 1754160678 samsung istiyorum hocam 1754160753 samsung alıcam hocam teşekkür ederim. ChatGPT ye sorduğumda bu model 2017 de çıkmış arayüz eski dedi öyle bir durum söz konusu mu...
  8. Wøx1N

55 inç televizyon arıyorum televizyon önerir misiniz? bütçe 35k şunu gördüm ama nasıl sizce...
  9. Wøx1N

Discord profilimdeki rozet

bir bug yani değil mi
  10. Wøx1N

şu 9. aydaki kare rozet var
  11. Wøx1N

Discord profilimde 9 aydır sunucu takviyesi yaptığıma dair bir rozet var ama kaç aydır yapmıyorum böyle kalmış ne yapmam gerekiyor? Bir sıkıntı olur mu
  12. Wøx1N

Yardım Kaspersky güncellendi bildirimi ve bilgisayarın donması sorunu

teşekkür ederim hocam çok sağolun
  13. Wøx1N

yani tedirgin olmam gereken bir durum yok değil mi hocam bilgisayarı tekrar açtım ilk başta siyah ekran geldi sonra bekledim siyah ekran kaldı fişi çektim geri taktım açıldı bilgisayar herhangi bir sıkıntı yok
  14. Wøx1N

Herkese merhaba uzun süre sonra bilgisayarı açtım. Proje ödevimi yapıyordum 1 saat sonra tam bitti projem kapatıcam bilgisayarı projede 1 kaç düzenleme yaptım ve 5 dakika daha açık tuttum herneyse bir anda ekran siyah oldu tekrar geri geldi kaspersky devre dışı dedi windows virüs ve tehdit sonra...
  15. Wøx1N

Yardım 50 veya 55 inç Televizyon önerisi

Hocam oled bütçemi aşıyor qled mi almalıyım uhd mi bu bütçede 1744655813 Bide hocam televizyonlar hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın sizde rahatsız ediyorum ek bir ses sistemi almam gerekecek mi
Geri