Herkese selam,
RTX 5070 almayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var. Sizce RTX 5070, 1440p (2K) çözünürlükte kaç yıl rahat şekilde kullanılabilir?
Benim beklentim, ilk birkaç yıl oyunları ultra ayarlarda, sonrasında ise yüksek ve orta ayarlarda akıcı şekilde oynamak. Ultra ayar takıntım yok...
Teşekkür ederim hocam. Sahibindenden sorun olmaz. Sıfır, kutusu açılmamış ve garantili ürünlerde uygun fiyat yakalanabiliyorsa değerlendirmek isterim. Yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 100.000 TL bütçeyle oyun odaklı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu bütçeye göre hazır veya toplama sistem önerilerinizi bekliyorum.
Mümkünse fiyat/performans açısından en mantıklı seçenekleri paylaşabilir misiniz? Güvenilir satıcılardan alınabilecek sistem...
RAM fiyatlarının zamanla artabileceğini düşündüğüm için şimdiden 2x16 GB almayı tercih ettim. İleride daha yüksek bir maliyetle karşılaşmamak adına bana daha mantıklı geldi.
Herkese merhaba,
Yakın zamanda yeni bir sisteme geçmeyi planlıyorum. Yaklaşık 4 yıldır GTX 1650 kullanıyordum, artık güncel bir AMD sisteme geçiş yapacağım. Sizce seçtiğim bu parçalar iyi midir ve AMD ekran kartı/işlemci ileride bana bir sorun çıkarır mı? Parça değişimleri veya genel sistem...
Selamlar herkese,
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum. Toplam bütçem 86.000 TL. Bu bütçeye monitör veya ekipman dahil değildir, sadece kasa (sistem) için bütçem bu kadar.
Kullanım Amacı:
Ağırlıklı olarak yüksek grafikli hikayeli oyunlar, simülasyon...
Selamlar,
Şu an kullandığım sistem:
Ekran kartı: GTX 1650
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-Plus WiFi
RAM: 16 GB (2x8 GB)
Yaklaşık 75.000 TL bütçem var ve sistemi nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
Sizce:
Mevcut anakart ve işlemciyi koruyup...
Merhaba,
Şu an kullandığım sistem:
- AMD Ryzen 5 5500
- GTX 1650
- ASUS TUF Gaming B550M-Plus WiFi
- 2x8 GB DDR4 RAM (16 GB)
- 800W PSU
-512 gb m2 ssd
Yaklaşık 50.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle sistemimi en mantıklı şekilde nasıl yükseltebilirim?
Amacım özellikle oyun performansını artırmak...